Sofia Vergara – 2 ani de când s-a îndrăgostit de Joe Manganiello

Publicat pe

Au trecut 2 ani de când Sofia Vergara şi Joe Manganiello sunt împreună, iar actriţa a ţinut să marcheze momentul postând o fotografie cu ei.

 

sofia2

 

„2 ani. Te iubesc. Nu te schimba niciodată', a scris ea în dreptul fotografiei în care este surprinsă zâmbind fericită în timp ce Joe o îmbrăţişează.

 

Cei doi sunt împreună din vara lui 2014, la doar 6 săptămâni după ce Sofia se despărţea de logdnicul ei de atunci, Nick Loaeb.

 

Prima lor apariţie oficială a fost la dineul corespondenţilor acreditaţi la Casa Albă. „Sofia este femeia visurilor lui Joe', spunea atunci un apropiat, fapt confirmat 1 an şi jumătate mai târziu când cei doi s-au căsătorit.

 

Sofia şi Joe au avut o nuntă de vis în Florida, actriţa arătând sublim în rochia albă cu corset din dantelă, creată de designerul Zuhair Murad. Ceremonia a fost extrem de romantică, altarul fiind decorat cu trandafiri albi, hortensii şi orhidee, iar printre invitaţi s-au aflat Reese Witherspoon sau Channing Tatum.

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter