Nicoleta Luciu si Ioana Ginghina, sotiile lui Augustin Viziru in ”Iubire si onoare”

Publicat pe

Nicoleta Luciu, Ioana Ginghina si Augustin Viziru dau viata in “Iubire si onoare” unui trio inedit, unei povesti de iubire “condimentata” cu tradari, violenta si dragoste.

Pentru Augustin Viziru, interpretul seicului Aziz, rolul din Iubire si onoare' a adus cu el si modificari ale aspectului fizic. Mi-am lasat barba tocmai pentru a fi credibil intr-un rol care-mi cere sa arat ca un barbat de 30 de ani. Acum oamenii pe strada nu ma mai striga Armando, personaj pe care l-am intepretat in Regina'. Personajul meu actual este unul negativ, fratele vitreg al lui Amir (Radu Valcan), pe care il considera un rival la conducerea emiratului Beled el Nour.

Pentru inima lui Aziz se bat cele doua sotii, Fatima (Ioana Ginghina) si Soraya (Nicoleta Luciu). Lupta este una acerba, fiecare dintre ele incercand sa castige inima barbatului iubit. Nu e usor deloc sa te lupti cu Nicoleta Luciu pentru inima unui barbat. Mai ales filmarile din Turcia au fost amuzante, eu si Nicoleta trebuia sa aratam, in apa care este cea mai sexy. Intreaga echipa de productie s-a amuzat teribil la filmare cand atat eu cat si Nicoleta ne-am dezlantuit in Marea Egee', spune amuzata Ioana.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter