Valentina Pelinel - From New York, with love!

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VIVA!, top modelul Valentina Pelinel vorbeste despre casa din New York, trucurile pe care ar trebui sa le stie o fata ce se viseaza pe coperte, dar si despre sport, sarcina pe care o doreste si compromisurile pe care o femeie frumoasa ajunge sa le faca in viata.

Apartamentul tau din NY nu e prea mare, are doar doua camere, nu?
Da, este, cum spun americanii, un „dormitor. Asa numesc ei un astfel de apartament.

Cum te simti la etajul 21? Esti in Manhattan, deci privesti oamenii cu bani de sus, nu?
(Rade) Minunat! Da, vad lumea agitandu-se, vad masinile, taxiurile grabite, aud zgomotele acelea tipice de sirene ale New Yok-ului.

E o casa despre care s-a vorbit mult la un moment dat…
Da, s-a vorbit mult si s-a vorbit aiurea, pentru ca eu aveam apartamentul atunci cand l-am cunoscut pe sotul meu (deputatul Cristian Boureanu – n.n.). Nu mi l-a cumparat el. E adevarat ca la un timp dupa ce ne-am casatorit am facut un schimb, dar atat. Am facut un schimb asa cum se face si aici. Dar am auzit si eu ca am doua sau chiar mai multe case, ceea ce nu este adevarat: am una in New York si una in Bucuresti.

Cum l-ai facut?
Cu greu. Mi-a luat un an si ceva numai sa-l decorez, pentru ca pur si simplu nu eram acolo. Dar mi-am facut toata mobila in Romania, in primul rand pentru ca a fost mult, mult mai ieftin (acolo daca faci ceva pe comanda este extrem de scump), dar si pentru ca mi-a placut ce a iesit. Am transportat-o cu avionul si acolo am montat-o.

De cate ori te duci la New York?

Cam o data la doua luni.

Ce faci acolo?
Uneori sedinte foto, asa cum am facut pentru VIVA! (rade), dar am si prieteni acolo, plus ca am obligatii: eu fiind rezident american, platesc taxe acolo.

Platesti taxe si statului american si celui roman?
Da. Exact.

Inteleg ca te pregatesti pentru o sarcina si ca ai vrea sa ai gemeni, nu?
Da, dar pentru asta trebuie sa fac niste tratamente, ori eu nu fac, vreau sa-mi iasa pe cale naturala. Si e posibil, pentru ca in familia mea au fost gemeni, sora mea mai mica cu 7 ani decat mine este dintr-o astfel de sarcina, din care numai ea a supravietuit. Asa ca nu ar fi imposibil, dar oricum va fi cum va vrea Dumnezeu. Daca ma voi hotari sa fac ceva pentru a avea gemeni, va fi mai incolo, pentru ca deocamdata imi doresc sa fiu intr-o forma fizica exceptionala. Am inteles ca, daca esti intr-o astfel de forma, dupa ce nasti iti va fi mult mai usor sa dai jos kilogramele in plus. Ma obsedeaza chestia asta cu ingrasatul, pentru ca am mai trecut o data prin ea si nu mai vreau.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro