Prinţul William, Ducesa de Cambridge şi cei doi copii ai lor vizitează Canada

Publicat pe

Ducii de Cambridge se află în aceste zile într-un turneu în Canada, cei doi fiind însoţiţi în această călătorie de copiii lor, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

 

Prima oprire pentru celebra familie a fost oraşul Victoria din Columbia Britanică. În timp ce William îl ţinea pe George de mână, Kate a apărut cu micuţa Charlotte în braţe, aceasta aflându-se la primul său turneu, în timp ce fratele său mai mare a mai fost alături de părinţii săi în Australia şi Noua Zeelandă.

 

William şi Kate au mai vizitat Canada în urmă cu 5 ani, după căsătoria lor, însă de data aceasta cei doi vor vizita coasta Pacificului, iar în cele 8 zile vor avea inclusiv ocazia să descopere viaţa amerindienilor.

 

La prima sa apariţie, Kate a purtat o ţinută albastră asortată cu o pălărie şi o broşă în formă de frunză de arţar, simbolul Canadei. Prinţul William a ales un costum elegant, în timp ce cei doi copii au purtat hăinuţe în tonuri de albastru.

 

Pe aeroport au fost aşteptaţi de prim-ministrul Canadei Justin Trudeau, iar primirea oficială a avut loc la scurt timp după aterizare, fără ca George si Charlotte să fie prezenţi.

 

Foto: Hepta

 

Prinţul William, Ducesa de Cambridge şi cei doi copii ai lor vizitează CanadaPrinţul William, Ducesa de Cambridge şi cei doi copii ai lor vizitează Canada
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter