Amal și George Clooney, doi ani de căsnicie

Publicat pe

Mai frumoasă ca niciodată, Amal Clooney a fost surprinsă recent de paparazi în New York, într-o superbă rochie roz, care îi complimenta perfect trupul cu dimensiuni de manechin.

 

amal-clooney

 

Deși, încă de la începutul relației lor, presa i-a despărțit și i-a împăcat de zeci de ori, în pofida previziunilor tuturor, Amal și George sărbătoresc doi ani de căsnicie. El, șarmant, carismatic, posesor a două Oscaruri, ea, frumoasă, elegantă și faimoasă în lumea politică.

 

Acum nici trei ani, cel care i-a devenit soț declara convins: 'Tot insist că nu mă voi însura şi nici nu voi avea copii vreodată, dar oamenii pur şi sim­plu nu vor să mă creadă'. Atunci însă, celebrul actor nu o cunoscuse încă pe Amal, superba avocată în drepturile omului, care în scurt timp i-a pus inima pe jar și l-a făcut pe cel mai dorit burlac să-și schimbe opinia despre căsnicie.

 

Anul trecut, la Globurile de Aur, discursul său suna complet diferit: „E cu totul altfel când ai pe cineva pe care să îl iubeşti. Şi cu mult mai bine când ştii că ai aştep­tat asta toată viaţa. Amal, indiferent ce soi de alchimie ne-a adus împreună, sunt cât se poate de mândru că sunt soţul tău'.

 

clooney1

 

În timp ce George a fost implicat, ca actor, scenarist și regizor, în proiecte cinematografice care atrag atenția asupra situației mondiale, Amal duce propria luptă în sala de judecată. Ea a deschis recent proces împotriva organizației jihadiste ISIS, în numele femeilor răpite și transformate în sclave sexuale de către gruparea teroristă, și a afirmat că e pregătită de luptă.

 

Că e o luptătoare Amal a dovedit și în căsnicia ei alături de George, fiindcă nu e ușor să menții o relație când viața ta este permanent radiografiată de presă. Va reuși oare cea care a fost declarată, în 2014, cea mai fascinantă persoană din lume să rămână alături de cel mai sexy bărbat în viață (1997)? Doar timpul ne va spune dacă iubirea dintre ei va fi îndeajuns de puternică pentru a rezista presiunilor venite din două medii diferite.

 

Oana Pantazi, Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter