Vedetele însărcinate au ieşit la plimbare

Publicat pe

Profitând de vremea frumoasă, mai multe vedete de la Hollywood, însărcinate în această perioadă, au fost surprinse la plimbare in acest weekend.

 

Căsătorită cu Asthton Kutcher, cu care are deja o fetiţă, Mila Kunis urmează să devină mămică pentru a doua oară. Frumoasa actriţă traversează o perioadă cât se poate de fericită, iar sarcina îi prieşte.

 

A luat puţine kilograme până acum, iar vedeta a fost surprinsă purtând o pereche de jeanşi pe care i-a asortat cu o bluză cu motive tradiţionale, foarte asemănătoare cu ia românească. Explicaţia este simplă. Născută în Ucraina, actriţa păstrează astfel legătura cu această parte de lume prin vestimentaţia sa.

 

Katherine Heigl este însărcinată cu primul său copil, un băieţel, după ce actriţa în vârstă de 37 de ani îşi pierduse orice speranţă că va avea un copil al său. Ea a adoptat două fetiţe, însă când se aştepta mai puţin a primit marea vestea. Ea a fost surprinsă la o plimbare prin Los Angeles alături de soţul ei, Josh Kelley. Tricoul mulat i-a scos în evidenţă burtica de gravidă.

 

Actriţa Olivia Wilde urmează să devină cât de curând mămică pentru a doua oară. Îmbrăcată într-o salopetă lejeră şi cu un look foarte natural, actriţa este într-o formă fizică foarte bună.

 

Foto: Hepta

 

Vedetele însărcinate au ieşit la plimbareVedetele însărcinate au ieşit la plimbare
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter