George Burcea a tatuat-o pe Ella, fiica lui cea mare și a Andreei Bălan. La 3 ani, a vrut să arate la fel ca tatăl ei

Publicat pe

George Burcea și-a uimit familia recent. A mers acasă cu o surpriză pe care a imprimat-o pe piele. Acesta și-a făcut un tatuaj pe braț, iar fiica lui cea mare a reacționat într-un mod surprinzător. Chiar a izbucnit în plâns! 

Fericit nevoie mare, George Burcea și-a făcut un tatuaj. A mers la un salon unde și-a imprimat pe piele i inimă, iar în interior ei sunt cele mai importante persoane din viața lui, soția și cele două fetițe, dar și el, bineînțeles. După vizita la salon, el a mers acasă și i-a arătat Andreei Bălan surpriza. Acolo era și Ella, fiica lor cea mare.

Când a văzut, Ella imediat a izbucnit în lacrimi. A repetat că și ea vrea un tatuaj ca al tatălui ei.

„M-am tatuat. Ți-am îndeplinit dorința. Acesta e pe bune. E imaginea de pe invitație (n.r. de la nuntă și botez). „

Când Ella și-a văzut tatăl tatuat, imediat a început să plângă.

„Vreau și eu așa.”

George Burcea a spus, ca să o liniștească, că o va duce la tatuat. În schimb, actorul i-a făcut un desen cu pixul pe mână.

George Burcea a tatuat-o pe Ella, fiica lui cea mare și a Andreei Bălan. La 3 ani, a vrut să arate la fel ca tatăl eiGeorge Burcea a tatuat-o pe Ella, fiica lui cea mare și a Andreei Bălan. La 3 ani, a vrut să arate la fel ca tatăl ei

Câți bani au strâns la nuntă Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că invitații au fost darnici

Nuntă și botez în Paradis! Andreea Bălan a avut grijă ca ambele evenimente să iasă perfect, să fie organizate ca la carte și invitații să se bucure de toate momentele. Iată că cei aproximativ 250 de invitați s-au distrat pe cinste, au mâncat, au dansat și au fost și darnici.

Răsfățați într-o locație de vis, Le Chateau – Castelul din inima Bucureștiului, cu preparate alese, aceștia le-au oferit mirilor aproximativ 50.00 de euro, scrie Click. Se pare că atâția bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după petrecere.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter