Câți bani au strâns la nuntă Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că invitații au fost darnici

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de o nuntă în Paradis, un eveniment special, pe care l-au organizat ca la carte. Se pare că la sfârșitul petrecerii, invitații au fost darnici cu ei, cei doi au reușit să strângă o sumă frumușică de bani. 

Nuntă și botez în Paradis! Andreea Bălan a avut grijă ca ambele evenimente să iasă perfect, să fie organizate ca la carte și invitații să se bucure de toate momentele. Iată că cei aproximativ 250 de invitați s-au distrat pe cinste, au mâncat, au dansat și au fost și darnici.

Răsfățați într-o locație de vis, Le Chateau – Castelul din inima Bucureștiului, cu preparate alese, aceștia le-au oferit mirilor aproximativ 50.00 de euro, scrie Click. Se pare că atâția bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după petrecere.

Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan. Indiciu: e o altă cântăreață celebră

Spre sfârșitul evenimentului, vedeta a decis să arunce buchetul de mireasă. Domnișoarele singure sau necăsătorite au stat în spatele miresei pentru a prinde florile, dar și șansa de a se căsători. Ghiciți cine l-a prins! A fost chiar Lora, cântăreața care are o relație de ceva vreme cu Ionuț Ghenu.

Artista a fost foarte surprinsă, nu se aștepta deloc. A purtat apoi și voalul miresei pe cap și a jucat o horă cu versuri tradiționale. Oare urmează să poarte curând rochia albă, de mireasă? Noi așteptăm cu drag evenimentul!

Andreea Bălan a avut parte de un invitat neașteptat la nuntă: primul ei iubit!

Andreea Bălan a fost felicitată pentru căsătorie de omul la care nu se aștepta vreodată: Ionuț Manea, primul ei iubit. Ionuț Manea și Andreea s-au cunoscut în anul 2000, când cei doi au colaborat, ea ca membră a trupei Andre, el ca dansator, la videoclipul piesei Moșule, ce tânăr esti’.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter