Câți bani au strâns la nuntă Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că invitații au fost darnici

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de o nuntă în Paradis, un eveniment special, pe care l-au organizat ca la carte. Se pare că la sfârșitul petrecerii, invitații au fost darnici cu ei, cei doi au reușit să strângă o sumă frumușică de bani. 

Nuntă și botez în Paradis! Andreea Bălan a avut grijă ca ambele evenimente să iasă perfect, să fie organizate ca la carte și invitații să se bucure de toate momentele. Iată că cei aproximativ 250 de invitați s-au distrat pe cinste, au mâncat, au dansat și au fost și darnici.

Răsfățați într-o locație de vis, Le Chateau – Castelul din inima Bucureștiului, cu preparate alese, aceștia le-au oferit mirilor aproximativ 50.00 de euro, scrie Click. Se pare că atâția bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după petrecere.

Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan. Indiciu: e o altă cântăreață celebră

Spre sfârșitul evenimentului, vedeta a decis să arunce buchetul de mireasă. Domnișoarele singure sau necăsătorite au stat în spatele miresei pentru a prinde florile, dar și șansa de a se căsători. Ghiciți cine l-a prins! A fost chiar Lora, cântăreața care are o relație de ceva vreme cu Ionuț Ghenu.

Artista a fost foarte surprinsă, nu se aștepta deloc. A purtat apoi și voalul miresei pe cap și a jucat o horă cu versuri tradiționale. Oare urmează să poarte curând rochia albă, de mireasă? Noi așteptăm cu drag evenimentul!

Câți bani au strâns la nuntă Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că invitații au fost darniciCâți bani au strâns la nuntă Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că invitații au fost darnici

Andreea Bălan a avut parte de un invitat neașteptat la nuntă: primul ei iubit!

Andreea Bălan a fost felicitată pentru căsătorie de omul la care nu se aștepta vreodată: Ionuț Manea, primul ei iubit. Ionuț Manea și Andreea s-au cunoscut în anul 2000, când cei doi au colaborat, ea ca membră a trupei Andre, el ca dansator, la videoclipul piesei Moșule, ce tânăr esti’.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter