Andreea Bălan a avut parte de un invitat neașteptat la nuntă: primul ei iubit!

Publicat pe

Andreea Bălan a fost felicitată pentru căsătorită de omul la care nu se aștepta vreodată: Ionuț Manea, primul ei iubit. Ionuț Manea și Andreea s-au cunoscut în anul 2000, când cei doi au colaborat, ea ca membră a trupei Andre, el ca dansator, la videoclipul piesei Moșule, ce tânăr esti'.

Andreea Bălan a avut parte de un invitat neașteptat la nuntă: primul ei iubit!Andreea Bălan a avut parte de un invitat neașteptat la nuntă: primul ei iubit!

„Toti erau convinși că suntem iubiți. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce știam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aș fi îndrăgostit de el, are multe calități. Suntem prieteni foarte buni, deși m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ținut la mine cu adevărat, Ionuț mă cunoaște cel mai bine. Mă iubește de trei ani, dar nu-i poți comanda inimii, țin la el și atât', a dezvăluit, la un moment dat, Andreea.

Ionuț este foarte fericit alături de soția lui, Cristina, dar a acceptat cu inima deschisă invitația la nunta fostei sale iubite.

După ce s-a pozat, la nuntă, cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu și fiica acesteia, Ionuț a scris în dreptul fotografiei realizate la nuntă: 'După 19 ani, la fel de veseli'.

„Și la fel de tineri!”, i-a comentat lui Ionuț un prieten de pe Facebook, în timp ce altul a ținut să sublinieze: „Moșule, ce tânăr ești… și Andrelele sale!”.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter