Andreea Bălan a avut parte de un invitat neașteptat la nuntă: primul ei iubit!

Publicat pe

Andreea Bălan a fost felicitată pentru căsătorită de omul la care nu se aștepta vreodată: Ionuț Manea, primul ei iubit. Ionuț Manea și Andreea s-au cunoscut în anul 2000, când cei doi au colaborat, ea ca membră a trupei Andre, el ca dansator, la videoclipul piesei “Moșule, ce tânăr esti”.

„Toti erau convinși că suntem iubiți. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce știam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aș fi îndrăgostit de el, are multe calități. Suntem prieteni foarte buni, deși m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ținut la mine cu adevărat, Ionuț mă cunoaște cel mai bine. Mă iubește de trei ani, dar nu-i poți comanda inimii, țin la el și atât”, a dezvăluit, la un moment dat, Andreea.

Ionuț este foarte fericit alături de soția lui, Cristina, dar a acceptat cu inima deschisă invitația la nunta fostei sale iubite.

După ce s-a pozat, la nuntă, cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu și fiica acesteia, Ionuț a scris în dreptul fotografiei realizate la nuntă: ”După 19 ani, la fel de veseli”.

„Și la fel de tineri!”, i-a comentat lui Ionuț un prieten de pe Facebook, în timp ce altul a ținut să sublinieze: „Moșule, ce tânăr ești… și Andrelele sale!”.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro