George Burcea, declarație surprinzătoare când a fost întrebat despre consumul de droguri: "Mi-am rezolvat dosarul"

Publicat pe

George Burcea este extrem de relaxat în privința problemei cu care s-a confruntat cu nici două luni în urmă – consumul de droguri – și pare să nu ia deloc în serios toată situația. Iată care este cea mai recentă declarație a actorului!

George Burcea nu trăiește cea mai fastă perioadă a vieții lui – actorul s-a despărțit recent de soția lui, Andreea Bălan, și se confruntă și cu probleme judiciare din cauza consumului de stupefiante.

George Burcea a consumat cocaină

La finele lunii februarie, George Burcea a fost oprit de poliție în cadrul unui control de rutină, în urma testării cu aparatul Drugtest stabilindu-se că a consumat stupefiante. Ulterior, s-a stabilit că era vorba despre cocaină.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine’, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au lămurit procurorii.

Fostul soț al Andreei Bălan nu ia lucrurile în serios

Cu toate acestea, actorul nu pare deloc afectat de situația în care se află și nici de potențialele consecințe. Întrebat despre dosarul penal care i-a fost deschis, George Burcea a dat, pentru cancan.ro, un răspuns halucinant, părând că nu ia deloc situația în serios: 'Am pile. Mi-am rezolvat dosarul'. După care a conchis ironic: 'Mâine seară, pe la 22, fac un «deal» mare de cox', deși nu se află deloc în postura în care să-și poată permite un asemenea gen de umor…

Detalii din culisele divorțului

Chiar dacă nu a intrat prea mult în amănunte, Andreea a lăsat să se înțeleagă în vlogurile ei că George începuse să-și neglijeze familia, acesta fiind un motiv întemeiat pentru despărțire. Conform wowbiz.ro, care citează surse din proximitatea celor doi, lucrurile ar fi stat mult mai rău decât a crezut toată lumea…

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, a povestit sursa pentru publicația citată.

George Burcea, declarație surprinzătoare când a fost întrebat despre consumul de droguri: "Mi-am rezolvat dosarul"George Burcea, declarație surprinzătoare când a fost întrebat despre consumul de droguri: "Mi-am rezolvat dosarul"

Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter