Elena Ionescu și Ghiță Balmuș, ceartă la cuțite la "Survivor"! "Nu te mai suport, taci, să nu îți mai aud vocea!"

Publicat pe

La „Survivor”, supraviețuirea devine tot mai dificilă, iar la asta contribuie din plin și neînțelegerile dintre concurenți. Protagoniștii celui mai recent scandal au fost Elena Ionescu și Ghiță Balmuș, care sunt la cuțite de multă vreme.

În tabăra Faimoșilor, scandalurile se țin lanț, în pofida faptului că vedetele au câștigat trei dintre cele patru probe ale acestei săptămâni, iar cei mai vocali sunt Elena Ionescu și Ghiță Balmuș, care par să aibă permanent ceva de împărțit.

Și cum nu degeaba se spune că diavolul se ascunde în lucrurile mici, de data aceasta scânteia s-a aprins de la o banală discuție despre mâncare. Pentru că nu i-a plăcut cum se descurca Elena la gătit, Ghiță a preferat să nu nu o mai ajute, fapt ce a nemulțumit-o pe artistă, care a început să se ia de el din senin.

Ghiță și-a pierdut cumpătul la „Survivor”: „Atât de tare mă enervezi!”

În cel mai scurt timp, lucrurile au degenerat, jignirile începând să curgă, în timp ce niciunul dintre concurenți nu voia să lase de la el și să aplaneze conflictul. În cele din urmă, ghiță nu a mai rezistat și a izbucnit:

'Offf, îmi vine să iau maceta și să mă duc în… pădure! Atât de tare mă enervezi! Nu îți mai suport vocea, o aud în creier', i-a strigat Faimosul colegei sale de echipă.

După ce Elena i-a reproșat că se comportă ca un copil rău și răsfățat, amintind de perioada în care se afla Grațiela în concurs, sportivul i-a dat colegei sale lovitura finală:

'Taci, nu vreau să te mai ascult! Nu îți mai suport vocea asta. Parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc', a conchis Ghiță!

Foto: Facebook, Instagram

Elena Ionescu și Ghiță Balmuș, ceartă la cuțite la "Survivor"! "Nu te mai suport, taci, să nu îți mai aud vocea!"Elena Ionescu și Ghiță Balmuș, ceartă la cuțite la "Survivor"! "Nu te mai suport, taci, să nu îți mai aud vocea!"
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter