[Dă binele mai departe] World Vision - campanie de fundraising în sprijinul copiilor și famililor din mediul rural

Publicat pe

Viaţa pentru copiii şi familiile din satele noastre este grea în fiecare zi: acces dificil la mâncare, medicamente, produse de igienă. Acum, în plină pandemie, situaţia lor este disperată.

Suntem acolo și intervenim să ajutăm 7.500 de familii şi peste 14.000 de copii cu: Digitalizarea în orice mod și cu orice resurse posibile a orelor de curs. Elevii trebuie să continue să înveţe! Ajutăm cu pachete cu alimente, produse de igienă, rechizite sau chiar dispozitive electronice, sim-uri de internet și alte produse de bază. Păstrăm legătura constantă cu copiii şi familiile și le monitorizăm starea de sănătate.

 Consiliem psihologic persoanele în nevoie, telefonic sau online.

Orice donație ne ajută să sprijinim familiile vulnerabile din rural să treacă cu bine peste această perioadă. Ei au nevoie de noi toți, contribuie și tu pentru a-i putea susține!

Persoanele fizice sau companiile care au resurse necesare pentru familiile din mediul rural (alimente, produse de igienă, infrastructură digitală) ne pot contacta pe adresa de email: [email protected].

Mai multe detalii despre cum ajutăm concret copiii şi familiile vulnerabile:

  • Oferim sprijin material

Dezinfectanți, măști de protecţie, mănuşi, clor, apă, hârtie igienică, șervețele umede şi alte produse de igienă;
Pachete cu alimente pentru cei aflaţi în carantină;
Rechizite, cărți cu activitati, jocuri pentru copiii izolați la domiciliu;
Dispozitive electronice (tablete, computere) și sim-uri de internet pentru ca şi elevii din satele izolate să aibă acces la educaţie digitală în perioada pandemiei.

  • Facem educație digitală

Am identificat soluţii de comunicare la distanţă cu elevii prin: telefon, aplicaţii, platforme online, de elearning sau videoconferințe.
Peste 5770 de elevi pot participa la ore online pe platforma de elearning scoaladinvaliza.ro. Elevii de clasa a XII-a din proiectul „Vreau în clasa a 9-a'  fac meditaţii online. Alte sute de liceeni din proiect participă la ateliere de dezvoltare personală online.
Acolo unde nu există acces la internet sau dispozitive digitale, pedagogii noştri țin legătura telefonic cu părinții și elevii.

  • Îi consiliem și le monitorizăm starea de sănătate

Echipele noastre de psihoterapeuți, psihologi, asistenți sociali şi educaționali vor oferi telefonic și video consiliere psihologică.
Asistenții medicali comunică zilnic cu familiile pentru a le monitoriza starea de sănătate.
Informăm constant părinţii despre conduita preventivă esenţială pentru a depăși această situație.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter