Povestea incredibilă a unei mame din Galați. Femeia l-a găsit pe agresorul sexual al fetiței sale după o lună, înaintea Poliției

Publicat pe

Nu există forță mai puternică decât dragostea de mamă. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă, iată experiența tulburătoare a unei mame din Galați, care a riscat tot și a mers până în pânzele albe pentru fetița ei de 11 ani, victima unei agresiuni sexuale. Femeia l-a găsit singură pe atacator și l-a predat Poliției.

În vara lui 2017, o fetiță de 11 ani din Galați a fost victima unei agresiuni sexuale ce a avut loc în cartierul unde locuia. Un bărbat de 34 de ani, văzând-o că încerca să urce scările unui imobil cu o trotinetă, s-a oferit să o ajute. Deși refuzat, bărbatul a insistat, a ajuns-o din urmă pe fetiță și i-a atins zonele intime, relatează Adevărul.

O mamă din Galați l-a găsit singură pe agresorul sexual al fetiței ei

Copilul speriat i-a povestit mamei sale cumplitul incident, iar aceasta a luat măsuri, mișcându-se mai repede decât Poliția în identificarea agresorului sexual. Cunoscându-l pe atacator din cartier, femeia l-a găsit după o lună și l-a dat pe mâna Poliției. Iulian Necula era cunoscut încă din copilărie în zonă, pentru faptul că obișnuia să se apropie de fete mult mai mult decât era permis și chiar să le atingă.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Iulian Necula, în vârstă de 34 de ani, la 3 ani şi 3 luni de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Judecătorii au dispus ca bărbatul să îi plătească daune morale de 20.000 de lei fetiței de 11 ani pe care a agresat-o sexual şi i-au interzis să se apropie de fată pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei, notează Adevărul.

Foto: Libertatea

Citește și: George Burcea, declarație surprinzătoare când a fost întrebat despre consumul de droguri: „Mi-am rezolvat dosarul

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter