Gestul făcut de Anghel Damian după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose. Regizorul și fosta lui iubită, Lia Bugnar, au fost împreună 8 ani

Publicat pe

Gestul făcut de Anghel Damian după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose. Vestea zilei a venit din partea artistei Theo Rose și a regizorului Anghel Damian. Spre surprinderea multora, cântăreața și-a anunțat fanii că formează un cuplu cu Anghel, fostul iubit al Liei Bugnar. Cei doi au fost împreună opt ani. La scurt timp după ce au apărut imagini cu el și Theo sărutându-se, actorul a recurs la un gest surprinzător.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian, 30 de ani a format un cuplu cu actrița Lia Bugnar, 53 de ani. Între cei doi au existat 23 de ani diferență, dar acest lucru nu i-a împiedicat să își trăiască dragostea. Cei doi au format un cuplu admirat, iar vestea că Anghel s-a cuplat cu Theo Rose, i-a luat prin surprindere pe mulți.

Gestul făcut de Anghel Damian după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose. Regizorul și fosta lui iubită, Lia Bugnar, au fost împreună 8 aniGestul făcut de Anghel Damian după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose. Regizorul și fosta lui iubită, Lia Bugnar, au fost împreună 8 ani

Recent, Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut declarații despre povestea lor de dragoste, dar se pare că relația celor doi a ajuns la final. Regizorul formează acum un cuplu cu Theo Rose, care a avut o relație de câțiva ani cu nepotul lui Nea Marin, Alex Leonte.

Citește și: Theo Rose confirmă relația cu Anghel Damian:”Alex știa de existența lui…”

Citește și: Ce gest a făcut Alex Leonte, după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian:”Nimeni nu a înșelat pe nimeni”

Citește și: Daniela Crudu s-a transformat total după ce a slăbit enorm și și-a făcut numeroase intervenții estetice. Cum arată acum

Citește și: Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost nași:„A fost perfect'

Anghel Damian a șters pozele cu Lia Bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar au trăit o poveste de dragoste frumoasă. Deși actrița este mai mare cu 23 de ani, iubirea dintre ei a fost mult mai puternică. Cu toate astea, povestea de dragoste s-a sfârșit, iar acum Anghel formează un cuplu cu Theo Rose. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pe stradă.

Cântăreața joacă în serialul „Clanul', regizat de noul ei iubit. La rândul ei, Theo avea o relație cu Alex Leonte, de care s-a despărțit de curând. La scurt timp după ce imaginile cu Anghel Damian și Theo Rose au fost publicare, regizorul a șters de pe rețelele de socializare, toate imaginile cu Lia Bugnar, fosta sa iubită.

Anghel Damian: „Am învățat enorm de la ea”

Anul trecut, Anghel Damian a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu Lia Bugnar. Cei doi s-au cunoscut pe scenă, unde au jucat împreună, iar ulterior a luat naștere o poveste de iubire care a durat mai bine de 8 ani.

„În principal, scriem împreună cam tot. Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează.”, declara Anghel Damian, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian

În urmă cu puțin timp, Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși în timp ce se sărutau pe stradă. Deși artista părea să fie fericită în relația cu Alex Leonte, iar Anghel forma un cuplu cu Lia Bugnar, se pare că lucrurile au stat diferit. Theo Rose a confirmat relația cu tânărul regizor.

‘Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-aîntâmplat asta, ne-am despărțit’, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter