Cântăreața Geta State vrea să adopte un copil: "Acel suflețel va face parte din familia noastră"

Publicat pe

Geta State este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din țara noastră. Pe lângă cariera de succes, artista are și o familie extrem de frumoasă. Ei bine, se pare că aceasta vrea să și-o mărească și, mai exact, este decisă să adopte un copil. Iată cum a luat această decizie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața de muzică populară Geta State este extrem de apreciată pentru muzica sa. Are sute de fani și reușește tot timpul să aducă un zâmbet pe fețele oamenilor. De asemenea, artista are și o familie extrem de frumoasă, un soț care o iubește și doi copii minunați. Ca orice om, a mai avut și momente de cumpănă și s-a rugat mult să poate trece peste ele. Ba chiar mai mult, și-a făcut și o promisiune.

Cântăreața Geta State vrea să adopte un copil: "Acel suflețel va face parte din familia noastră"Cântăreața Geta State vrea să adopte un copil: "Acel suflețel va face parte din familia noastră"

Geta State și-a spus că, dacă va trece cu bine peste anumite încercări ale vieții, va adopta un copil. Acum, cântăreața a vorbit deschis despre acest subiect și cât de nerăbdătoare este să aibă în familia sa încă un membru.

Citește și: Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu de la Survivor în rol de tată:„Când ai copii după 40 de ani…/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre viața amoroasă:„Orice femeie are nevoie de o relație toxică

Citește și: După ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani.A fost acceptată la o facultate din SUA

Citește și: Lidia Buble, despre mutarea în București și despărțirea de familie: „Încă din primele zile… / EXCLUSIV

Cântăreața Geta State vrea să adopte un copil

Geta State că trecut și prin momente dificile în ultima perioadă. S-a lovit de multe lucruri neprevăzute și a încercat să treacă peste toate cu capul sus. Ba chiar mai mult, cântăreața de muzică populară și-a propus să adopte un copil, după ce toate acestea probleme vor pleca din viața ei.

De la începutul pandemiei, viața ne-a oferit niște lucruri mai puțin bune, niște lecții de viață și am făcut eu așa o promisiune și am spus: „Doamne, dacă tu îmi ajuți mie să trec cu bine și peste aceste încercări, asta vreau să fac.”Asta mi-am dorit, să salvez un suflet de copil, dintr-o casă de copii, deși procedurile și birocrația din România sunt absolut îngrozitoare nu știu de ce sunt așa. Toate cum vrea Dumnezeu. Nimic nu este întâmplător și pe toate le așează El. Când va fi să vină acel suflet în familia noastră, cu siguranță se va întâmpla asta și o vom face cu brațele deschise, atât eu, cât și soțul meu, cât și copiii mei.”, a declarat Geta State, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Interpreta de muzică populară este pregătită oricând să mai aducă un suflet în casa ei, însă, din păcate, procedurile legale sunt extrem de greoaie și durează destul de mult timp.

Totuși, Geta State nu își pierde speranța și așteaptă momentul în care o să cunoască acel suflețel.

Momentan nu facem promisiuni, îl rugăm pe Doamne Doamne să ne așeze lucrurile așa și să ne lumineze mintea și să ne deschidă calea, în așa fel încât să ajungem acolo unde ne-am propus. Nu știu să spun o zi, o lună, un an, pentru că, în primul rând, este vorba despre acele proceduri care sunt extrem de greoaie, dar când va vrea bunul Dumnezeu, acel suflețel va face parte din familia noastră. Sunt familii care adoptă animale. Și eu le iubesc, dar pentru mine primează copiii și bătrânii neajutorați.”, a mărturisit Geta State.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter