Gheorghe Turda s-a despărțit de iubită. Motivul pentru care relația cu Nicoleta Voicu a luat sfârșit: ”Nu se poate trăi cu ea”

Publicat pe

Despărțire neașteptată în showbiz la început de an. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit, iar motivul separării l-a dezvăluit chiar interpretul de muzică populară. Se pare că relația lor nu mai avea niciun viitor, deși mulți s-ar fi așteptat să-i vadă căsătoriți. 

Gelozia se pare că a dus la ruptura relației, așa după cum declaraă Gheorghe Turda. Se pare că Nicoleta Voicu era o femeie extrem de geloasă și îi controla tot timpul telefonul iubitului ei, lucru care l-a deranjat foarte tare pe artist. Gheorghe Turda nu mai vede nicio cale de împăcare și este mai hotărât ca niciodată ca fiecare să o ia pe drumul lui.

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă', a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

Neînțelegerile și geloziile din cuplu au ieșit la iveală și au dus la destrămarea acestuia. Nicoleta Voicu își dorea cu totul altceva de la iubitul ei, iar aceasta se simțea total neglijată de interpretul de muzică populară. Nicoleta Voicu voia mai multă atenție din partea iubitului ei și era foarte deranjată de faptul că acesta nu i se dedica în totalitate ei.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!', a spus Nicoleta Voicu penru sursa mai sus citată.

Câți ani are Gheorghe Turda? Diferențele de vârstă la modă în relații

Ghoerghe Turda are 70 de ani și s-a iubit cu o femeie cu 23 de ani mai mică decât el. Un lucru foarte obișnuit, având în vedere că în ultima perioadă diferențele mari de vârstă în relații sunt la modă. Interpretul de muzică populară și Nicoleta Voicu au fos împreună mai bine de un an de zile, însă se pare că lucrurile între cei doi nu au mai mers, iar fiecare a luat-o pe drumul lui acum.

Citește și: Gheorghe Turda, îndurerat după decesul Ionelei Prodan: 'Îi aduceam prune, la concert, când era gravidă cu Anamaria!'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Au plecat împreună din România

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă