Gheorghe Turda îi face nuntă nepotului cu 700 de invitați: "Toate tradițiile se respectă"

Publicat pe

Gheorghe Turda îi face nuntă nepotului cu 700 de persoane. Gheorghe Turda se pregătește pentru un eveniment extrem de important în familia sa, nunta nepotului. În cadrul unui interviu, cântărețul a spus cum se va desfășura totul, dar și ce tradiții vor respecta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda se pregătește pentru un eveniment extrem de important în familia sa, nunta nepotului său, care va avea loc în data de 15 august. Și pentru că-și dorește ca totul să iasă perfect, cântărețul de muzică populară s-a implicat și a pregătit totul până la ultimul detaliu. Ba chiar mai mult, și-a invitat toți prietenii și cunoscuții să participe la căsătorie.

În cadrul unui interviu, Gheorghe Turda a mai precizat că mirii vor avea mai multe perechi de nași și vor fi peste 700 de invitați la nuntă. Iată ce declarații a mai făcut artistul!

Citește și: Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda: ‘Să îi dea Dumnezeu cât mai multe cântări’

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda, despre averea Ionelei Prodan: „Să ia exemplu de la mama mea…'

Citește și: Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea și nașul Mădălin Ionescu. Ce s-a întâmplat între ei, acum 10 ani: „Nu mi-a plăcut cum…’

Citește și: Dorian Popa a făcut accident în toiul nopții:’Ferească Dumnezeu! Puteam să fim în râpă’

Gheorghe Turda îi face nuntă nepotului cu 700 de persoane

Mai sunt doar câteva zile până la nunta nepotului său, iar Gheorghe Turda vrea să se asigure că evenimentul a fost pregătit până la ultimul detaliu. Astfel, s-a implicat activ și are grijă să fie respectate toate tradițiile din zona Maramureșului.

Se însoară nepotul meu de la Săpânța, băiatul lui Anuța, sora mea. Ioan Pop până de curând a lucrat în Franța, de ani și ani de zile… Nu pentru că n-a avut timp, nu a făcut nunta, dar acum i-a venit sorocul.

Evenimentul va fi deosebit de interesant, va fi o nuntă cu 700 de invitați. S-a lucrat până la acest moment pentru buna organizare a nunții. Voi avea mulți musafiri de la București și din toată țara', a declarat, pentru FANATIK, Gheorghe Turda.

Evenimentul va avea loc în data de 15 august, iar peste 700 de persoane sunt așteptate să petreacă alături de miri.

'E mic numărul. La noi se fac nunți de la 700 de persoane în sus. Toate tradițiile se respectă la noi. Și cele cu Steagul. Pe mine m-au pus într-o postură destul de delicată, să găsesc un ceteraș din Maramureș, care să le cânte la Steag.

Acum e foarte greu să găsești copii talentați și apreciați. Pentru că muzica a evoluat în detrimentul autenticului, au devenit mai puțin pretențioși. Nu aveam ceteraș la steag, dar am găsit', afirmă Gheorghe Turda, potrivit sursei citate anterior.

Trei orchestre muzicale vor întreține atmosfera

Petrecerea de după va avea loc la un restaurant select din Sighetul Marmației, iar trei orchestre muzicale vor întreține atmosfera.

Ghiță Turda îi invită cu drag pe toți cei care mă cunosc ca artist, ca prieten, pe cei care îmi cunosc vocea și repertoriul. Vă invit pe toți să petreceți la o nuntă maramureșeană de excepție.

Am trei orchestre, inclusiv o artistă mare de muzică ușoară de la București, nu spun numele să fie surpriză și, bineînțeles, cea mai importantă orchestră va fi a lui Petrică Giurgi și Florentina Giurgi din Baia Mare', a mai spus interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter