Gimnasta Larisa Iordache s-a despărțit de iubit, dar au rămas prieteni: ”Sunt singură”

Publicat pe

Încă o despărțire în lumea mondenă. Gimnasta Larisa Iordache s-a despărțit de iubitul său, însă au rămas prieteni. Relația lor a ajuns la final, însă continuă să iasă împreună, pentru că au prieteni comuni.

Larisa Iordache și Roland au decis să se despartă de comun acord, iar cei doi chiar au rămas prieteni. Ruptura dintre gimnastă și iubitul ei s-a produs în urmă cu câteva luni. La un eveniment monden, Larisa Iordache a venit însoțită de un alt bărbat și a recunoscut că s-a despărțit de Roland.

'Este coleg de gimnastică, Andrei Muntean, este un gimnast foarte bun, am și concurat împreună pentru că am fost la Swiss Cup în 2013, concursul acela este pe echipe și acum am zis să ieșim să vedem un film. Nu am iubit, sunt singură', a declarat Larisa Iordache, pentru Libertatea.

S-au despărțit, dar au rămas prieteni

Deși nu se întâmplă prea des ca un cuplu să se despartă și să rămână în relații de prietenie, Larisa Iordache și Roland au dovedit că se poate. Cei doi continuă să iasă împreună, pentru că au prieteni comuni. După despărțire, gimnasta Larisa Iordache și Roland se înțeleg mult mai bine, ceea ce înseamnă că nu a fost să fie.

„Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, este coleg cu Andrei, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo', ne-a povestit gimnasta care este  medaliată olimpică, mondială și europeană.

FOTO: Libertatea, Facebook

Gimnasta Larisa Iordache s-a despărțit de iubit, dar au rămas prieteni: 'Sunt singură'Gimnasta Larisa Iordache s-a despărțit de iubit, dar au rămas prieteni: 'Sunt singură'

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter