Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce s-a spus că are un copil secret. "Sunt dispus să fac test ADN"

Publicat pe

Cătălin Botezatu a reacționat după ce ar fi apărut zvonuri că ar avea un copil. Creatorul de modă se pare că nu știe ca vreo posibilă parteneră de a lui să fi rămas însărcinată, dar el este dispus să facă un test de paternitate. 

Au apărut zvonuri în presă că designerul Cătălin Botezatu ar fi tatăl unui băiat de 21 de ani. Acesta a reacționat și a dezvăluit că nu știe nimic despre acest copil, aude pentru prima oară de el. El spune că nu este adevărat, copilul nu este al lui, dar ar fi dispus să facă un test ADN.

„Dacă ar fi al meu (n.r. tânărul de 21 de ani), mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta. Nu îl ştiu. Nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul (n.r. Cristian) respectiv. Nu îl cunosc pe acest domn. Aud, pentru a doua oară de el, pentru că ştiu că a mai fost odată, împreună cu fiul său, la fostul meu asociat, spunându-i acelaşi lucru. Categoric că nu este adevărat! Dacă el l-a crescut de 21 de ani, dacă s-a născut în prezenţa lui, cum poate să aibă dubii? Soţia lui, timp de 21 de ani, de ce a stat atâţia ani să aştepte chestia asta? Nu există o explicaţie. Foarte mulţi oameni cresc copii nenaturali şi nu e o povară, din contră, dar nu e cazul meu. Acum, repet, nu îl ştiu, nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul respectiv.

Foarte mulţi oameni cresc copii nenaturali şi nu e o povară, din contră, dar nu e cazul meu. Acum, repet, nu îl ştiu, nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul respectiv. Din câte am înţeles eu, de la asociatul meu, doamna respectivă (n.r. mama copilului) l-a părăsit sau s-au despărţit, nu ştiu, şi atunci, din dorinţa de a se răzbuna pe ea a inventat acest subiect. Mi s-a spus că el este soţul unei doamne care a lucrat la unul din restaurantele mele, pe vremuri, acum 20 şi ceva de ani. Îmi aduc aminte că am avut o casieriţă foarte drăguţă, care era căsătorită. Era mult mai în vârstă decât mine, mai aşa, uşor mai plinuţă. O iubeam ca pe o mamă, pentru că, repet, era mai în vârstă decât mine. În niciun caz nu m-am combinat cu personalul. Eu sunt dispus să fac test ADN, dar acum nu pot să fac lucruri de genul ăsta la iniţiativa oricărui om care, cu tot respectul, nu are ce face. Dacă ar fi fost adevărat, ar fi semnalizat chestia asta în primii ani de căsnicie, nu? Nu după 21 de ani. Şi dacă ar fi al meu, mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta”, a spus Cătălin Botezatu la „Acces Direct', la Antena 1.

Cătălin Botezatu, declarații usturătoare despre bărbații din viața Biancăi Drăgușanu: 'Tu tot cu mine o să rămâi!'

Bianca Drăgușanu este creația lui Cătălin Botezatu, iar vedeta a păstrat o relație foarte bună cu celebrul designer chiar și după ce s-au despărțit. Fosta prezentatoare TV a avut mai multe iubiri de când a devenit celebră. Cătălin Botezatu ne-a povestit despre relația actuală cu Bianca Drăgușanu, dar și cu Victor Slav.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter