Gina Pistol ar participa la Asia Express, ca și concurent, dar nu cu Smiley: "Este comod și nu s-ar aventura. Pe cine ai partener..."

Publicat pe

Gina Pistol, îndrăgita prezentatoare de la Asia Express și Chefi la cuțite, dezvăluie că ar mai fi dispusă să participe la reality-show-uri, însă nu alături de Smiley, întrucât partenerul ei este prea comod și nu s-ar aventura.

Gina Pistol nu se numără printre vedetele pretențioase sau dificile, chiar dimpotrivă. Se adaptează tuturor condițiilor și nu face mofturi atunci când este pusă în situații inconfortabile. Nu se teme să iasă din zona de confort, iar asta a demonstrat-o când a participat la reality-show-uri precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Nea Marin”.

Citește și: Primul lucru pe care-l va face Smiley, pe 15 mai:”O să-l iau pe frate-miu şi o să merg să-i văd pe ai mei”. Ce spune despre noul sezon Românii au Talent! Fanii vor fi bucuroși

Vedeta a dezvăluit acum că nu ar refuza să mai participe la astfel de reality-show-uri, însă nu alături de Smiley, întrucât partenreul ei este prea comod și nu s-ar aventura să trăiască astfel de experiențe. Gina Pistol subliniază că nu este mofturoasă și chiar dacă nu i-ar fi ușor, ar încerca fătă rezerve. I-a oferit drept exemplu pe Adda și Cătălin de la Asia Express, care au trecut prin multe experiențe împreună.

„Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura. Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta. Cum fac alții. Dar de exemplu, îi înțeleg pe Adda și pe Cătălin (n.r. concurenți la Asia Express), care numai ei știu prin ce au trecut. Dar copiii ăia se înțeleg și se iubesc”, a spus Gina Pistol pentru Click!.

Citește și: Cum își petrec Gina Pistol și Smiley timpul în izolare:”Toată viaţa m-am pregătit pentru acest moment. Nu știu cât…”. Totul a fost filmat!

Gina Pistol, în izolare alături de Smiley

Gina a mai dezvăluit că a urmărit sezonul 3 din Asia Express alături de Smiley, în izolare. Despre sezonul patru a precizat că nu se știe nimic până la acest moment.

Gina și Smiley, care până acum evitau să se afișeze împreună, cu toate că fanii erau la curent cu relația lor, postează tot mai multe fotografii împreună în ultima vreme, chiar și filmulețe. În ultimul dintre acestea, Smiley se lasă pe mâinile partenerei sale pentru a fi tuns.

Citește și: În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea lor de dragoste:”Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc!”

La rândul ei, prezentatoarea a promis că se va lăsa pe mâinile iubitului pentru a fi tunsă, însă nu a îndrăznit până acum: „Nu cred că mă va lăsa. M-aş ambiţiona, dar la cât de neîndemânatic sunt, s-ar putea să nu-mi iasă. Dar încerc să duc muncă de convingere cu ea„, a declarat Smiley pentru Adevărul.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Gina Pistol recunoaște, în premieră, cum i-a afectat Asia Express relația cu Smiley:”Nu există om perfect sau relație perfectă!” EXCLUSIV

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter