Gina Pistol nu are bonă pentru fiica ei, dar Smiley o ajută:"E mult mai greu pentru mamă"

Publicat pe

Gina Pistol a devenit mămică în luna martie, iar de atunci, viața acesteia s-a schimbat radical. Vedeta se ocupă toată ziua de creșterea micuței Josephine și preferă să nu angajeze o bonă. Gina se mulțumește cu ajutorul pe care îl primește din partea iubitului ei, Smiley, dar și din partea unei prietene.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea tv a fost invitată în podcast-ul lui Speak și a vorbit despre viața de mămică, dar și despre schimbările care s-au produs în viața sa odată cu venirea pe lume a fiicei sale. Gina Pistol se află în concendiu de maternitate, iar tot timpul il dedică lui Josephine. Când Smiley nu este acasă, iar blondina are nevoie de ajutor, aceasta apelează la ajutorul unei prietene.

Gina a născut pe 9 martie, aducând pe lume o fetiță minunată. Josephine a venit în viața celor doi îndrăgostiți atunci când nu se așteptau. Venirea ei pe lume le-a schimbat complet viața părinților săi. Smiley se consideră un bărbat împlinit și norocos, atât pe plan profesional, cât și personal.

Citește și: De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley:„Mi-am luat doar câteva lucruri'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gina Pistol:„Nu mai rezist cu durerea asta!'

Citește și: Ruby investește în criptomonede:„Nu-mi mai vine să-mi cumpăr țoale și fițe'

Citește și: Alexandra Stan, motivul divorțului după trei luni de căsnicie:„Eram disperată!'

Gina Pistol nu are bonă pentru Josephine

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. De când a venit pe lume Josephine, viața prezentatoarei tv s-a schimbat radical. Iubita lui Smiley se ocupă tot timpul de Josephine, fiind ajutată și de artist. Blondina nu are bonă pentru fiica ei, mulțumindu-se doar cu ajutorul primit din partea iubitului sau din partea celor dragi.

„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că, dacă nu luăm o bonă în curând, mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei', a spus Gina Pistol, portrivit Libertatea.ro.

Cum arată o zi din viața Ginei de când a devenit mamă

Gina a recunoscut că viața de mămică este grea, dar extrem de frumoasă. Vedeta a declarat că programul ei zilnic este mereu încărcat, iar singurele momente libere sunt cele cinci ore pe care le are pe săptămână. Atunci iubita lui Smiley își poate rezolva lucrurile. Moderatoarea tv a povestit cum arată o zi din viața ei de când a devenit mamă.

Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial. Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată', a mai spus Gina Pistol, conform sursei citate.


Smiley a devenit un tătic responsabil

Blondina a mărturisit că iubitul ei, Smiley, este foarte atent cu fiica lor. Mai mult, Gina a spus că artistul este cel care o schimbă când vine acasă. Se pare că Smiley s-a adaptat repede la rolul de tată, iar Gina a fost surprinsă de acest lucru.

De când a ajuns acasă, Andrei a schimbat bebelușul, l-a îmbrăcat, i-a dat să mănânce. Și tații se activează. E mult mai greu pentru mamă, dar noi față de voi trecem prin mai multe schimbări, cum ar fi hormonale. (…) Andrei se apucase de sală când eu începeam să mă fac din ce în ce mai mare. Eu întotdeauna am făcut sport și m-am îngrijit și să mă văd dintr-o dată în oglindă și să mă întreb unde a dispărut Gina…', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter