Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță? Anunțul a fost făcut după ce prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost la ecografie

Publicat pe

Vestea că Gina Pistol ar fi însărcinată a fost o surpriză, atât pentru fanii prezentatoarei, cât și pentru cei ai cântărețului Smiley. Cu toate că niciunul dintre cei doi nu au confirmat informația, vedeta a început să poarte haine mai largi, ea fiind însărcinată în primul trimestru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gina Pistol are o relație de aproximativ 3 ani cu Smiley, dar și-au oficializat-o abia în urmă cu câteva luni.

Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță', sustin surse din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley, potrivit ciao.ro

Vestea care a luat prin surprindere showbizul. Gina Pistol, însărcinată?

Tabloidele spun că Gina ar ține sarcina în secret, pentru că își dorește intimitate. Totuși, prezentatoarea a glumit pe seama acestui subiect, atunci când fanii au comentat despre „burtica ei’.

Gina Pistol, însărcinată?

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță? Anunțul a fost făcut după ce prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost la ecografieGina Pistol și Smiley, părinți de fetiță? Anunțul a fost făcut după ce prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost la ecografie

Blondina le-a răspuns acestora pe Instagram că este „burtică de la bere’, iar unul dintre fani a întrebat-o dacă fotografia este dinainte de a rămâne gravidă: „Da, fix cu 20-30 de secunde’, a spus ea, râzând.

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină’, ar fi declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter