Vestea care a luat prin surprindere showbizul. Gina Pistol, însărcinată?

Publicat pe

Informația conform căreia Gina Pistol ar fi însărcinată cu Smiley a luat prin surprindere lumea mondenă din România. Știrea a venit pe surse, iar niciunul dintre cei doi parteneri nu au confirmat-o, așa că, până acum, ideea că cei doi urmează să fie părinți este la stadiu de zvon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tabloidele spun că Gina ar ține sarcina în secret, pentru că își dorește intimitate. Totuși, prezentatoarea a glumit pe seama acestui subiect, atunci când fanii au comentat despre „burtica ei'.

Gina Pistol, însărcinată?

Blondina le-a răspuns acestora pe Instagram că este „burtică de la bere', iar unul dintre fani a întrebat-o dacă fotografia este dinainte de a rămâne gravidă: „Da, fix cu 20-30 de secunde', a spus ea, râzând.

Vestea care a luat prin surprindere showbizul. Gina Pistol, însărcinată?Vestea care a luat prin surprindere showbizul. Gina Pistol, însărcinată?

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină', ar fi declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

Până acum, atât Smiley, cât și Gina Pistol nu au făcut declarații pe marginea subiectului, iar pe rețelele de socializare postează lucruri obișnuite.

Un fotbalist celebru povestește ce probleme a avut din cauza relației cu Gina Pistol. Gigi Becali a izbucnit:„Ce caută cu aia? E mai mare ca el'

„Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!', a declarat Gina Pistol cu ceva timp în urmă.

După ce s-a aflat că Gina Pistol ar fi însărcinată, Smiley a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. „Pregătesc multe lucruri noi', a spus artistul. Smiley pregătește un nou proiect muzical și abia așteaptă să-și încânte fanii cu noile melodii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter