Ginei Chirilă i s-a făcut rău în platoul Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a întâmplat cu soția lui Bogdan Vlădău

Publicat pe

Momente de panică pentru Gina Ghirilă. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a speriat colegii, după ce a fost la un pas să leșine în timpul filmărilor.

Ginei Chirilă i s-a făcut rău în platoul Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a întâmplat cu soția lui Bogdan VlădăuGinei Chirilă i s-a făcut rău în platoul Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a întâmplat cu soția lui Bogdan Vlădău

Filmările pentru fiecare ediție a show-ului sunt înregistrate în regim de live, astfel că telespectatorii sunt martorii momentelor din emisiune, atât la ceea ce se întâmplă în platou, cât și în culise.

 În pauzele de la filmările pentru show-ul Bravo, ai stil! Celebrities', o armată' de camere de luat vederi se află pe urmele juraților, prezentatoarei, dar și concurentelor, pentru a surprinde, la cald, reacții și impresii ale acestora.

În ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Ilinca Vandici oprește filmările deoarece Gina Chirilă acuză stări de rău. Imediat, concurenta, aflată în ultimul trimestru de sarcină, este condusă pe brațe, afară.

Poate să iasă Gina Chirilă din platou? Că i s-a făcut rău', anunță Ilinca în regie, în momentul în care se pune imediat stop filmărilor pentru a i se acorda tot ajutorul Ginei Chirilă.  

Gina Chirilă mărturisește că emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul și au copleșit-o. „Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine', spune Gina Chirilă.

Gina Chirilă este însărcinată cu Bogdan Vlădău

Gina, cu 15 ani mai mică decât celebrul ei soț, își dorea copii de multă vreme. Cei doi sunt împreună de șase ani, s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, iar ceremonia religioasă a avut loc în toamna lui 2018. În curând, aceștia vor deveni părinți.

„Îmi doresc să învăţ lucruri în fiecare zi, să mă dezvolt, cred că tot timpul se poate mai bine şi trebuie să înveţi în fiecare zi, să ştii că poţi mai mult. Îmi doresc să fiu fericită alături de el, cine ştie, poate facem copii. Îmi doresc să fiu şi mămică’, declara Gina pentru VIVA! în urmă cu un an.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter