Cine este Răzvan Fodor, concurent la Asia Express

Publicat pe

Răzvan Fodor a devenit cunoscut odată cu lansarea formației Krypton. Este cântăreț și actor, născut pe 22 iunie 1975 în București.

Cine este Răzvan Fodor, concurent la Asia ExpressCine este Răzvan Fodor, concurent la Asia Express
Citește și: Soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express își face griji cu privire la greutate: 'După 30 de ani, aleargă burtica după tine!' Ce măsuri a luat ca să nu se îngrașe


Din anii 2000 a decis să urmeze o carieră solo și a avut mai multe proiecte în televiziune. A jucat în serialul Păcatele Evei, Milionari de weekend, Daria, iubirea mea, sau Om sărac, om bogat.


Răzvan Fodor este căsătorit de şase ani cu Irina Fodor (28 de ani), reporter al emisiunii „La Măruţă şi fosta prezentatoare a „Poveştirilor de noapte, de la Acasa TV, alături de Cabral. Împreună au o fetiţă, pe Diana, în vârstă de cinci ani.

Citește și: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor serviți cu delicatese în Asia Express: ciorbă de găină cu sânge

Prezentatorul de la „MasterChef spune că este mulţumit de ceea ce face acum.


Cât despre începuturile lui în carieră, Răzvan spune:


„Paşii au fost foarte rapizi şi am fost un norocos la vremea respectivă. Eram la Palatul Copiilor, pe la 17 ani, şi cântăm într-o formaţie de rock alternativ, Axial.

Citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat de greu la Asia Express: 'Am simțit că m-a lovit camionul'


La şase luni după ce am intrat eu în trupă, am înregistrat nişte demo-uri într-un studio profesionist. Acolo lucra Florin Ionescu, soţul Laurei Stoica, care era toboşarul de la Direcţia 5. Aveau nevoie de vocalist.


A fost o rupere în Direcţia 5 în perioada aia. O parte au plecat şi au mers mai departe cu Loredana, în Direcţia 5 rămânând Răzvan Mirică, Florin Ionescu şi Cătălin Onoiu.

Citește și: Trecutul uitat al lui Răzvan Fodor de la Asia Express. Artistul a fost primul iubit al modelului Catrinel Menghia

M-au abordat şi m-au întrebat dacă n-aş vrea să trec într-o altă dimensiune. A trebuit să aleg, era vorba de carieră mea, chiar dacă cei din Axial îmi erau prieteni.


Am zis „da şi din ‘95 până în ‘98 am fost într-una din jumătăţile Direcţia 5. Aveam 19 ani şi cântam cu unii dintre cei mai tari instrumentişti din România. Am fost trecut într-un dicţionar vox pop-rock ca cel mai tânăr solist vocal din România într-o trupa mare', a declarat Fodor, pentru Adevărul.ro


Fodor a decis să participe la competiție alături de chef Sorin Bontea.


„Am urmărit show-ul anul trecut şi m-a prins foarte tare competiţia. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experienţă solicitantă şi deloc uşoară.

Citește și: Răzvan Fodor, de la Asia Express, suferă de o boală care se poate agrava în orice clipă. Soția lui este îngrijorată

Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinaţie foarte dragă mie, am fost acolo ca turist şi sunt curios să o descopăr şi din perspectiva concurentului Asia Express. În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler.

Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune şi de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Peşti, eu Rac, suntem compatibili şi din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja şi un nume: «Reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă». Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992. Eu zic că ni se potriveşte numele, a declarat Răzvan Fodor.

Citește și: Ea este Irina, soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express! Povestea lor de dragoste este desprinsă din filme … de comedie!

Răzvan Fodor și Sorin Bontea vor avea la dispoziţie un singur dolar pe zi, vor trebui să îşi găsească singuri cazare şi transport şi, pe lângă asta, vor fi constant nevoiţi să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă. 

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

Cum a fost primul episod din Asia Express:


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter