Giovana și Sese de la Mireasa vor deveni părinți. Ce sex are copilul: "Vom avea..."

Publicat pe

Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa sezonul 5, vor deveni părinți anul viitor. Recent, tinerii și-au anunțat fanii din social media că familia lor se mărește și, mai mult, au dezvăluit și sexul bebelușului. În dreptul fotografiei unde Giovana își dezvăluie în premieră burtica de gravidă, fericiții părinți au scris un text emoționant, chiar în ziua în care aniversau 7 luni de la cererea în căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giovana și Sese, doi dintre cei mai iubiți concurenți Mireasa din toate sezoanele, vor deveni părinți. Vestea cea mare a fost dată chiar de ei, într-o zi cu semnificație importantă pentru relația lor de cuplu. Extrem de fericiți, Giovana și Sese au anunțat că familia lor se va mări anul viitor. Mai mult, au dezvăluit și sexul bebelușului.

Giovana și Sese de la Mireasa vor deveni părinți. Ce sex are copilul: "Vom avea..."Giovana și Sese de la Mireasa vor deveni părinți. Ce sex are copilul: "Vom avea..."

Giovana și Sese de la Mireasa vor deveni părinți. Ce sex are copilul

Veste bună în apropierea Sărbătorilor! Pentru Giovana și Cătălin Seserman acesta va fi ultimul Crăciun petrecut în doi, în 2023 aceștia urmând să devină părinți pentru prima oară. Emoționantul anunț a fost făcut aseară, fericitul cuplu dezvăluind, de altfel, și sexul bebelușului lor.

Citește și: Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa: „Mi se par foarte…'

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă:„Facem Crăciunul aici. Imagini cu locuința lor

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:Urmăm pașii stabiliți de instanță

Citește și: Whats UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:Încheiem prietenia

„Bună seara! Cu ocazia zilei de 21, când am sărbătorit 7 luni de la cererea în căsătorie, am dorit să împărtășim cu voi toți cei care ați fost alături de noi și părtași la iubirea noastră aceasta binecuvântare. Din rodul iubirii noastre va ieși o minunăție de copilaș. Așa că vrem să vă anunțăm că familia Seserman se va mări cu un nou membru, și aceasta este o FETIȚĂ”, au anunțat Giovana și Sese pe Instagram.

Cum se simte viitoarea mămică

Giovana și Sese vor deveni părinți la primăvară, în momentul de față viitoarea mămică fiind însărcinată în patru luni. Cei doi au mărturisit că au preferat să aștepte până să dea vestea, pentru a se asigura că sarcina decurge bine. Din fericire, viitoarea mămică nu s-a confruntat cu probleme până acum, nici măcar cu obișnuitele grețuri de la debutul sarcinii. Viitorii părinți s-au gândit și la nume pentru fetiță și așteaptă cu emoție venirea ei pe lume.

'Vom avea o fetiță. Giovana e foarte bine, pe parcursul sarcinii până acum nu a avut grețuri, se aștepta să aibă băiețel în prima fază că se spune că dacă nu ai grețuri sau stări de rău e băiețel. Pofte are mai mult de dulce, dar altceva nu.

Încă nu știm numele, numele pe care l-am pronunțat în emisiune va rămâne. Noi atunci am zis Selina. Avem emoții constructive, nu avem nicio teamă. Totul va fi ca la carte. Îți dai seama că la primul copil nu știi de la ce plânge, dar o să ne dăm seama, la al doilea o să fim pregătiți și mai bine', a dezvăluit Sese pentru spynews.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter