Giulia Anghelescu a avut propuneri din partea revistei Playboy, dar a refuzat: "Nu regret absolut nimic"

Publicat pe

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În vârstă de 37 de ani, Giulia se declară o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Cântăreața trăiește o poveste de dragoste alături de soțul ei, Vlad Huidu, de mai bine de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii minunați care le-au schimbat viața total.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Artista a fost pasionată încă de mică de muzică, iar înainte să împlinească 18 ani, Giulia era cunoscută de întreaga țară. Artista a făcut parte din trupa de fete Candy, unde a avut un succes imens. Cântăreața a mărturisit că la acea vreme a primit propuneri din partea revistei Playboy pentru a poza nud. Giulia a refuzat.

Giulia Anghelescu a avut propuneri din partea revistei Playboy, dar a refuzat: "Nu regret absolut nimic"Giulia Anghelescu a avut propuneri din partea revistei Playboy, dar a refuzat: "Nu regret absolut nimic"

În timp ce unele vedete acceptau ofertele venite din partea revistei Playboy, altele au văzut acest lucru ca pe o oportunitate de a se lansa în showbiz. Pe când Giulia, se numără printre vedetele care au refuzat vehement să pozeze nud pentru coperta Playboy.

Citește și: Giulia Anghelescu, despre viața de familie, cu bune și cu rele:”Încă aștept să-mi facă soțul statuie”

Citește și: Cu ce probleme de sănătate a rămas Giulia Anghelescu după COVID-19:”Mă dor toate”

Citește și: Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Zelenski despre situația critică din Ucraina:„România va continua să aibă grijă de fiecare cetățean care sosește în țara noastră'

Citește și: Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner, vacanță la munte.Cum s-au fotografiat cei doi

Giulia Anghelescu, ofertată de Playboy

Giulia Anghelescu a devenit celebră în perioada în care făcea partea trupa Candy. Artista a recunoscut că la acea vreme a primit oferte de a poza nud în revista Playboy, dar a refuzat categoric. Giulia recunoaște că la acea vreme i se urcase vedetismul la cap, dar nu a acceptat să fie pe coperta revistei pentru adulți. Cântăreața a declarat că nu era pregătită să se dezbrace complet. Giulia a pozat nud la 35 de ani, dar păstrează imaginile doar pentru ea și soțul ei.

Nu regret absolut nimic din copilăria mea. Prețuiesc prea mult amintirile cu mine pe scenă. Atât cât am putut am fost și un adolescent normal. Am fost la Balul Bobocilor, dar am și cântat. Nu am participat, am și chiulit când s-a putut. Și toate acestea pentru că indiferent de situație, știam că trebuie să învăț ca să arăt că e important și aspectul acesta pentru mine', a declarat Giulia Anghelescu, pentru ego.ro.

Giulia a fost susținută în permanență de familia ei

Giulia Anghelescu recunoaște că în perioada anilor 2000 credea că nimeni nu este mai tare decât ea. Împreună cu trupa Candy, Giulia a cunoscut celebritatea și a profitat de fiecare moment. Cu toate astea, artista a rămas cu picioarele pe pământ, iar familia ei era cea care a sprijinit-o întotdeauna.

Normal că mi s-a urcat, de mai multe ori. Norocul a fost că părinții mei au reușit cumva să mă țină cu picioarele pe pământ', a mai spus Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu a studiat Psihologia

După ce și-a dat seama că lumea celebrității nu este chiar atât de ușoară și te poate corupe foarte ușor, Giulia a dat la Psihologie, Vedeta a realizat că prețul succesului poate fi uneori mult prea mare. Acest lucru a ajutat-o pe Giulia Anghelescu să gestioneze mai bine situațiile complicate cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

„Când am hotărât să dau la Psihologie a fost în liceu. Atunci am simțit că dacă vreodată ar fi să las muzica pe plan secund, meseria de psihoterapeut mi-ar plăcea cel mai mult. Cu siguranță, faptul că am terminat această facultate m-a ajutat de fiecare dată când am avut perioade nu tocmai fericite în viață. Așa am reușit să gestionez situațiile cât mai obiectiv'.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter