Giulia Anghelescu vorbește despre despărțirea de Vlad Huidu, la începutul relației: "A fost perioada de doliu"

Publicat pe . Actualizat Marți, 21 martie 2023, 16:14

Giulia Anghelescu vorbește despre despărțirea de Vlad Huidu, la începutul relației. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani, iar împreună au și un copil. Puțini știu că debutul relației lor a fost ceva mai dificil, iar la un moment dat s-au despărțit. Giulia a vorbit despre maniera în care a făcut față acelei perioade și cum au reușit să se împace.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu vorbește despre despărțirea de Vlad Huidu, la începutul relației. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt căsătoriți și, alături de cei doi copii ai lor, formează o familie frumoasă. Chiar dacă Giulia și Vlad sunt într-o perioadă bună a relației lor, lucrurile nu au stat întotdeauna astfel. Giulia Anghelescu a relatat cum, la începuturile relației, s-a despărțit de Vlad Huidu, însă ulterior s-au împăcat și au devenit un cuplu mai puternic.

giulia-2-1giulia-2-1

Giulia Anghelescu vorbește despre despărțirea de Vlad Huidu, la începutul relației

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează un cuplu de 15 ani, însă la un moment dat, cei doi au decis să se despartă. Giulia a mărturisit că după câteva luni după ce și-au spus „adio”, și-a dorit să se împace cu fostul partener de viață, ceea ce s-a și întâmplat.

Citește și: Giulia Anghelescu, despre viața de familie, cu bune și cu rele: „Încă aștept să-mi facă soțul statuie”

Citește și: Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: „Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă”

Citește și:Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița a dat vestea cea mare într-un mod inedit

Citește și:Falsul chirurg Matteo Politi, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Pedeapsa primită pentru că a operat fără drept 28 de oameni

Mai vorbeam din când în când, mai aveam la partaj de împărțit anumite lucruri. (râde) Mai vorbeam din când în când pentru că după o relație de aproape 4 ani mai vorbești. Nu s-a terminat cu niciun scandal. A fost perioada de doliu, căci așa se numește, clar, și la mine, vreo 2-3 luni. Dar după a trebuit să mă adun și să mă repoziționez. Mi-am dat seama, practic, că dacă eu o să fiu bine în viața mea, lucrurile o să se așeze așa cum este scris. Însă, da, asta a fost dorința mea și asta este ce am visat că se va întâmpla și uite că s-a întâmplat.', a declarat Giulia Anghelescu, potrivit Ego.ro.

Giulia Anghelescu: „Eram convinsă că o să ne împăcăm”

Giulia a mărturisit că despărțirea de câteva luni de Vlad Huidu a fost de bun augur, deoarece fiecare dintre ei a realizat ceea ce își dorește cu adevărat de la relație.

Lucrurile în viață se întâmplă cu un scop, clar, nimic nu este întâmplător. Pauza respectivă a fost clar de bun augur, după cum se poate observa, că suntem din ce în ce mai bine. Cum să fiu? Perseverentă, așa am fost. (n.r. în pauză). A fost perioada cu cele mai multe concerte din viața mea, clar eram focusată pe ce aveam de făcut la momentul respectiv. Nu pot să zic că mă gândeam la ce să mai fac ca să fie bine. În schimb, pot să zic cu certitudine că eram convinsă că o să ne împăcăm și o să fim împreună. Adică nu mi-am pierdut nicio secundă drumul.', a mai adăugat Giulia, potrivit aceleiași publicații.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton