Hannelore şi Bogdan de la Insula Iubirii au plecat în vacanţă, la Viena. Cum se distrează departe de România

Publicat pe

Hannelore şi Bogdan de la Insula Iubirii au părăsit România pentru o scurtă perioadă de timp. Cei doi au plecat la Viena. Iată imaginile cu cei doi într-o ţară străină!

Se pare că tinerii căsătoriţi au decis să plece pentru câteva zile din România, mai ales că ei sunt subiect de discuţie peste tot, toate site-urile şi televiziunile îi au în prim plan deoarece povestea lor de la Insula Iubirii trezeşte semne de întrebare. Ei demonstrează încă o dată cât de bine se înţeleg, după ce s-au căsătorit călătoresc şi îşi văd de viaţa lor.

Iată că acum au decis ca destinaţie Viena. Au vizitat centrul oraşului, dar mai ales targul de Crăciun instalat acolo, renumit în toată lumea. Amândoi au făcut fotografii şi le-au postat în mediul online. Nu apar împreună, ci separat, însă locaţiile sunt asemănătoare.

Hannelore poartă în toate imaginile jachete groase, cu blană naturală. Bogdan are mereu zâmbetul pe buze.

„Călătoreşte. Un loc minunat. Viena.”, a scris Bogdan în dreptul fotografiilor.

Hannelore şi Bogdan de la Insula Iubirii au plecat în vacanţă, la Viena. Cum se distrează departe de RomâniaHannelore şi Bogdan de la Insula Iubirii au plecat în vacanţă, la Viena. Cum se distrează departe de România

 

Hannelore și Bogdan de la ‘Insula iubirii’ s-au căsătorit, iar ceremonia a fost una cu adevărat spectaculoasă. Am pus mâna pe primele imagini de la nunta celor doi. Frumosul eveniment a avut loc în Budapesta. Chiar dacă emisiunea ‘Insula iubirii’ nu s-a încheiat, iar suspansul este mare, Hannelore și Bogdan au rămas împreună.

Hannelore de la Insula Iubirii a răbufnit. Concurenta atacă producătorii emisiunii

Hannelore, după întâlnirea finală cu Bogdan difuzată şi la TV, a răbufnit în mediul online spunând că totul a fost montat în aşa fel încât să pară altceva decât ce s-a întâmplat cu adevărat. Ea afirmă că montajul a fost făcut aşa încât să fie pusă într-o lumină proastă.

Hannelore precizează şi că mesajul ei pentru Andi, cel pe care l-a transmis cu ajutorul brăţării, era altul. Ea face referire şi la scena în care l-ar fi atins pe Andi în zona intimă. Nu s-ar fi întâmplat asta, „faza cu plapuma a fost altfel decât s-a dat', completează ea.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter