Harlys Becerra i-a cunoscut familia Lidiei Buble: „Îi face capul calendar”

Publicat pe

Lidia Buble și Harlys Beccera trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi îndrăgostiți s-au cunsocut în urmă cu puțin timp și se pare că relația dintre ei evoluează pe zi ce trece. De curând, actorul a decis să vină în România, așa că artista a decis să îl prezinte familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble trăiește o perioadă extrem de frumoasă. Celebra artistă iubește din nou, iar dovada stă în fotografiile postate pe rețelele de socializare. Ei bine, se pare că totul este numai lapte și miere în relația ei.

Harlys Becerra i-a cunoscut familia Lidiei Buble: „Îi face capul calendar'Harlys Becerra i-a cunoscut familia Lidiei Buble: „Îi face capul calendar'

Harlys Beccera, un cunoscut actor din Spania, a decis să vină în România pentru a-și revedea iubita, dar și pentru a vizita țara noastră. Pe contul său de Instagram au și apărut primele imagini.

Citește și: Lidia Buble a îngenuncheat în fața unui bărbat, la Asia Express:”Mi-am călcat pe orgoliu”

Citește și: Lidia Buble l-a adus pe iubitul cubanez în București.Ce a vizitat Harlys Becerra prima dată

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani:Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Citește și: Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnic:„S-a terminat. O să încerc…'

Lidia Buble și-a prezentat iubitul familiei

Pentru o perioadă, Lidia Buble nu a dat niciun detaliu despre viața sa personală. Însă, artista a decis să împărtășească cu fanii ei ultima veste.

Artista este într-o relație cu un cunoscut actor și se pare că lucrurile arată destul de bine între ei. De curând, Harlys Beccera a sosit în România pentru a-și revedea partenera.

Astfel, Lidia Buble a decis să îi facă cunoștință cu familia ei. Cântăreața și-a filmat sora, pe Loredana, în timp ce vorbește cu iubitul ei. Cu toate acestea, nu se știe dacă Harlys i-a cunoscut părinții.

„Lori îi face capul calendar', a scris Lidia Buble pe una dintre rețelele de socializare, în timp ce își filma sora vorbind cu Harlys.

Lidia Buble și Estera participă la Asia Express

Lidia și Estera Buble participă sezonul acesta la Asia Express. Cele două surori sunt pregătite pentru competiție și sunt hotărâte să câștige premiul cel mare.

„Eu colecționez păpuși, nu am putut să plec fără ea de acasă. Nu pot să plec fără perna mea de acasă. Am zis că fie ce-o fi, pot să dorm și într-un coteț, dar cu perna mea trebuie să fiu lipită. Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare…Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm, a dezvăluit cântăreața inainte de Asia Express 4.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter