Horia Brenciu, fotografie rară alături de soție și cei patru copii: „Ai mei”

Publicat pe

Horia Brenciu, fotografie rară alături de soție și cei 4 copii. Artistul se consideră un bărbat fericit atât în plan profesional, acolo unde a cunoscut de mult succesul, dar mai ales în plan personal. Celebrul cântăreț se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi și a ținut mortiș să le arate tuturor fanilor o imagine inedită cu el și întreaga familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea, Maria, Mina și Toma, cei patru copii ai cuplului Alice Dumitrescu – Horia Brenciu, cu vârste cuprinse între 7 și 30 de ani. Artistul a ajuns până la vârsta de 49 de ani un bărbat împlinit. Are totodată o relație foarte bună cu copiii lui, dar și cu jumătatea sa, Alice. Horia și soția sa sunt mândrii părinți a trei fete și un băiat. O au împreună doar pe Mina, o fetiță în vârstă de 8 ani.

Horia Brenciu, fotografie rară alături de soție și cei patru copii: „Ai mei'Horia Brenciu, fotografie rară alături de soție și cei patru copii: „Ai mei'

Soția artistului mai are două fete din căsnicii anterioare: Andreea este fiica lui Alice dintr-o relație cu un coleg din facultate, iar Maria a venit pe lume în urma unei relații a lui Alice cu un coleg de breaslă. Toma este băiețelul pe care cuplul l-a adoptat, reușind să-l aibă acasă abia după trei ani de când au inițiat procedura.

Citește și: Cum se descurcă Horia Brenciu în rolul de tată:”Sunt o victimă sigură a copiilor mei”

Citește și: Cum își educă Horia Brenciu copiii:„Fără impuneri de idei sau alte principii mature' / EXCLUSIV

Citește și: Irina Loghin și-a recâștigat pensia specială în instanță.Câți bani va primi

Citește și: Mărturisirile cutremurătoare ale unui supraviețuitor mușcat de rechin:„Mi-am strecurat mâna printre fălcile lui, ca să îmi pot elibera piciorul'

Horia Brenciu, fotografie rară alături de soție și cei 4 copii

Horia Brenciu a postat recent, pe pagina de Facebook, o imagine emoționantă alături de cei 4 copii și soția sa. Cu toții zâmbesc și par mai fericiți ca niciodată. „Ai mei', a scris artistul în dreptul pozei.

„Sunteți foarte frumoși, numai bine și multă sănătate! (…) Felicitări, familie minunată! Să fiți sănătoși și veseli, fericiți și binecuvântați! (…) O familie frumoasă! Sunteți super, sunteți minunați! Sănătate și numai bine! Felicitări! De luat aminte! (…) Dumnezeu să vă binecuvânteze! Sunteți minunați!', sunt câteva dintre comentariile fanilor.

„Fetele mele, florile mele, stelele mele, iubitele mele… voi sunteți primăvara mea! Cu voi mă trezesc, în gând, în fiecare dimineața și adorm seara târziu. Voi dați sens vieții mele! Tata vă iubește!', a mai mărturisit el, pe aceeași rețea de socializare, acum câteva luni.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă