Horoscopul lunii octombrie: Leii vor întâlni sufletul-pereche, Peștii vor avea probleme amoroase serioase

Publicat pe

Luna octombrie vine cu probleme amoroase, dar și cu fluturași în stomac! Peștii vor avea bani de cheltuit, Leii își vor întâlni sufletul-pereche, iar Săgetătorii ar face bine să-și facă bagajele, îi așteaptă o escapadă romantică.

BALANȚĂ

În luna octombrie, trebuie să înțelegi, mai mult ca oricând, că viața este făcută atât din momente fericite, cât și triste, și faptul că ești predispusă la experiențe mai puțin plăcute poate să însemne că ai niște lecții de învățat, spre binele tău. Ia-o ca pe o provocare!

SCORPION

Priorități și iar priorități! Oricât de distras ai fi de ne­voile și problemele celor din jur, concentrează-te pe ale tale! Ești cea mai importantă persoană din viața ta, oricât de egoist ar suna lucrul acesta. Fericirea ta înseamnă fericirea altora. Nu uita asta!

VIVA! octombrie

VIVA! octombrie

SĂGETĂTOR

Astrele s-au aliniat în așa fel încât octombrie este despre realizări profesionale și laudele șefilor. Mun­ca de peste vară va da roade, așa că… pregătește-ți portofelul! Pe plan amoros, Săgetătorii și-ar putea surprinde partenerul cu o vacanță romantică.

CAPRICORN

Se liniștesc apele și vei avea timp pentru tine și pentru pasiunile tale, după o vară extrem de aglomerată și solicitantă. Fă sport, dansează, plimbă-te, citește, meditează! Ai grijă de sufletul tău și păstrează un ritm normal de muncă, fără suprasolicitări inutile!

VĂRSĂTOR

Urmează o perioadă foarte liniștită la locul de muncă, o relație foarte bună cu superiorii și chiar șansa unei promovări. De aceea, nu turna gaz pe foc dacă te nemulțumește ceva, în momentul de față, pentru că situația se va calma și urmează răsplata!

PEȘTI

Profesional și, implicit, financiar, vei fi la cote maxime! Amoros, din păcate, se anunță obstacole și neînțelegeri și trebuie să apelezi la tot calmul din lume pentru ca discuțiile în contradictoriu cu partenerul să nu ducă la despărțire.

BERBEC

în această lună, ai șanse mai mari ca oricând să stabilești relații și conexiuni care îți vor fi de folos pe viitor. Atenție, așadar, la oamenii pe care îi întâlnești și apelează la toată diplomația de care poți pentru a-i ține aproape! Ți se poate oferi un nou loc de muncă.

TAUR

Octombrie vine la tine cu o grijă sporită pentru sănătate. Ai grijă ce mănânci, cât dormi, redu nivelul de stres, repetă analizele, dacă este nevoie, și fă mișcare! Simți nevoia mai mult decât oricând să ai grijă de tine, dar și de cei din jur.

GEMENI

Viață amoroasă tumultuoasă pentru Gemeni în oc­tombrie. Fie că pui punct unei relații care scârțâie sau scoți din sertar nemulțumiri mai vechi, pe care i le arunci partenerului când se așteaptă mai puțin, toamna te scoate puțin din zona de confort.

RAC

Dacă Gemenii ar putea renunța la partenerii actuali în această lună, pe cerul tău se anunță curcubeu. Ți-ai putea întâlni sufletul-pereche, iar dacă te afli deja într-o relație fericită, octombrie va fi o lună excelentă pentru voi doi.

LEU

Atenție la tensiunile de la locul de muncă! Încearcă să-ți păstrezi calmul și retrage-te dintr-un conflict înainte să escaladeze. Nu ți-ar strica să dormi mai mult și să recurgi la activități relaxante, pentru că stresul acumulat până acum îți poate crea probleme.

FECIOARĂ

Ai toate șansele să găsești locul de muncă pe care îl cauți de ceva timp, iar veniturile tale să se îmbunătățească în urma unor colaborări și asocieri profesionale nesperate. Așteaptă-te și la o revelație aducătoare de satisfacții în viața sentimentală!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter