Matteo va deveni tată pentru prima oară. Primele imagini cu iubita cântărețului însărcinată în 5 luni - EXCLUSIV

Publicat pe

Băiatul rebel din clipurile exotice s-a făcut… bărbat de casă! Matteo și iubita lui, Elena, vor deveni părinți la începutul anului viitor, informație pe care v-o prezintă în exclusivitate vouă, cititorii VIVA! Cum ei sunt extrem de discreți cu povestea lor de dragoste, știrea ne-a luat prin surprindere chiar și pe noi, astfel că am hotărât să-i descoasem de absolut toate secretele vieții lor de familie.

Matteo va deveni tată pentru prima oară. Primele imagini cu iubita cântărețului însărcinată în 5 luni - EXCLUSIVMatteo va deveni tată pentru prima oară. Primele imagini cu iubita cântărețului însărcinată în 5 luni - EXCLUSIV

Elena, în ce lună ești? Aveți fetiță sau băiat?

E: Sunt însărcinată în 25 de săptămâni și așteptăm cu drag o fetiță.

M: Mie îmi e mai simplu să știu perioada în luni. 5 luni.

Trebuie să fiți sinceri… V-ați dorit fetiță sau băiat?

E: Eu, personal, mi-am dorit fetiță mereu. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să îmbrac un băiețel pentru grădiniță, așa că am sărit în sus de fericire când am aflat că o să împletesc codițe.

M: Eu nu mi-am dorit fată sau băiat în mod special, om să iasă și să fie sănătoasă și veselă. Ea este rezultatul iubirii dintre mine și Elena; este copilul nostru și cred că atât contează acum. Ne mai auzim și după 6 luni. (zâmbește)

Când va veni bebelușul pe lume?

E: La finalul lunii ianuarie 2020.

M: La începutul anului viitor, de-abia aștept! A fost un moment îndelung așteptat sau o surpriză?

Elena, cum l-ai anunțat pe Matteo că veți deveni părinți? Ținând cont că avem o relație de aproape șase ani, nu a fost tocmai o surpriză, dar nici ceva neapărat planificat.

L-am anunțat trimițându-i pe WhatsApp testul de sarcină, nu am avut răbdare să mă gândesc la o variantă mai creativă pentru a-l anunța.

Matteo, tu cum ai reacționat?

Îți spun sincer că am avut mare blank. Pentru câteva minute nu știam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o și am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înțeles bine. Îți închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos și emoții.

Citește continuarea interviului în numărul de octombrie al revistei VIVA!.  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter