Mihai Morar și familia, pe coperta VIVA! de Octombrie! Prezentatorul TV a arătat-o tuturor pe micuța Roua - EXCLUSIV

Publicat pe

Într-o lume a showbizului în care tentațiile sunt mari, Mihai Morar a reușit să rămână soțul perfect și tatăl-model, pentru fetele lui. Lucru rar întâlnit, în zilele noastre, trebuie să recunoaștem. În urmă cu două luni, s-a născut Roua, mezina familiei, prilejul perfect ca să vi-l prezentăm pe Mihai… „după 13 ani de căsnicie, cu trei fete și-o soție, după cum el însuși și-a caracterizat familia, într-o fotografie de pe Instagram. Vă invităm să savurați interviul, nu de alta, dar Mihai are un condei extraordinar și știe cum să-și aștearnă trăirile și sentimentele pe foaie…

Mihai Morar și familia, pe coperta VIVA! de Octombrie! Prezentatorul TV a arătat-o tuturor pe micuța Roua - EXCLUSIVMihai Morar și familia, pe coperta VIVA! de Octombrie! Prezentatorul TV a arătat-o tuturor pe micuța Roua - EXCLUSIV

Mihai, au trecut deja două luni (la data apariției revistei) de când a apărut această fetiță minunată în viețile voastre. Cum a fost această perioadă?

Roua e copilul care încă nu și-a luat în primire „camera copilului. Am primit întrebarea asta obsesiv: „Ați amenajat camera copilului?. Da, era totul pregătit înaintea nașterii. Dar, în cazul ei, a fost un pic altfel. Pentru Roua am pregătit toată casa copilului. Am luat-o toți patru din maternitate, am adus-o acasă și am așezat-o în centrul casei. Ea e centrul Universului nostru. E inima casei. Noap-tea, pătuțul Rouăi e în dormitorul nostru.

Dimineața, Roua e micul dejun al gemenelor înainte să plece la școală, nu vor să se mai dea plecate. Seara, Roua e singurul televizor pornit în toată casa, e serialul preferat al tuturor din casă. Și, ca orice serial de succes, e și cu zâmbete multe, e și cu plâns mult, e comedie, e dramă. Dar, în primul rând, e multă dragoste.

Ai mare experiență ca tată, dar fiecare experiență este diferită, cu siguranță. Ce emoții te-au încercat și te mai încearcă, în prezent?

Un copil care vine în viața ta după aproape 11 ani, e felul lui Dumnezeu de a-ți spune: „Vă credeți niște părinți cu experiență? Ați crescut două fete mari și cuminți? Habar n-aveți! Nu știți nimic. Ea e Roua. Descurcați-vă! Așa începe povestea. Mi-am dorit o leoaică. S-a născut în primele zile din Leu. Și am o leoaică. Nu e cum vrem noi. E cum vrea Roua.

Iar Roua, la două luni, e legată și alimentar, și afectiv exclusiv de sânul mamei. Acolo e hrana, acolo e liniștea. Roua, bunăoară, nu doarme acolo unde credem noi că e confortabil. Confortul ei înseamnă somn în poziții imposibile. E primul copil pe care eu îl știu și care nu se liniștește când mașina e în mers. Asta e ea: la prima ședință cu părinții din clasa a V-a a fetelor, în mijlocul ședinței, Rouăi i s-a făcut foame și Roua a trebuit să fie servită de față cu profesorii și comitetul de părinți. Cu alte cuvinte, Roua e Noua Ordine.

Citiți continuarea interviului în numărul de octombrie al revistei VIVA!. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter