Hugh Grant, infectat cu COVID-19! Mărturisiri despre lupta cu boala: "Simptomele s-au agravat până la panică"

Publicat pe

Hugh Grant a mărturisit recent că a trecut prin experiența COVID-19, în luna februarie, și a povestit că simptomele s-au înrăutățit gradual, creându-i o stare de panică imensă. Iată prin ce a trecut actorul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Hugh Grant (60) a mărturisit abia recent că, la începutul anului, atât el, cât și soția lui au avut COVID-19, dar că, din fericire, au dezvoltat anticorpi, pe care încă îi au și acum, după 9 luni, și speră că vor fi feriți de reinfectarea cu temutul virus. Actorul nu a ascuns faptul că a fost foarte speriat când a experimentat pentru prima oară simptomele coronavirusului.

„Îmi simțeam ochii de trei ori mai mari”

Invitat la emisiunea „The Late Show', actorul a povestit atât despre simptomele pe care le-a experimentat, cât și despre starea de panică trăită în momentul în care boala a început să avanseze.

Am avut boala. Eu şi soţia mea am avut iarna trecută. Undeva prin februarie. Nu cred că vom mai lua. Am făcut acum o lună un test pentru anticorpi. Încă îi am. Deci, ştiu că asta a fost.

A început ca un sindrom foarte straniu, începeam să transpir teribil. Era ca un poncho de transpiraţie, chiar jenant. Îmi simţeam ochii de trei ori mai mari şi aveam senzaţia că un bărbat enorm stătea pe pieptul meu – Harvey Weinstein sau cineva.

Apoi, mergeam pe stradă într-o zi, şi m-am gândit «Nu pot mirosi nimic». Şi începi să te panichezi pentru că pe atunci oamenii tocmai începeau să vorbească despre asta ca simptom'.

Hugh Grant, infectat cu COVID-19! Mărturisiri despre lupta cu boala: "Simptomele s-au agravat până la panică"Hugh Grant, infectat cu COVID-19! Mărturisiri despre lupta cu boala: "Simptomele s-au agravat până la panică"

„Nu puteam mirosi nimic”

Hugh Grant a mărturisit că panica a început să se instaleze în momentul în care și-a pierdut simțul olfactiv. Inițial, actorul a povestit că a încercat să miroasă florile, după care a trecut la coșul de gunoi, pentru ca, în ultima fază, să-și pulverizeze parfumul soției sale direct în față. „Nu puteam mirosi nimic', a mărturisit Hugh Grant.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Vladimir Găitan. Regretatul actor și soția lui au pierdut 7 copii: „Mi-am dorit atât de mult încât n-am conceput să fiu un tată sever”

Citește și: Cum a devenit milionar Alex Bodi. Are o avere impresionantă: avion privat, mașini de lux și vilă sute de mii de euro!

Citește și: Principesa Margareta, de neînduplecat în relația cu nepotul său, Nicolae. Gestul care demonstrează că relația lor este ruptă definitiv

Citește și: Ți-l mai amintești pe Bud, din Familia Bundy? Cum arată Bud, la 46 de ani: a avut o viață tumultuoasă cu droguri, alcool, arest și un divorț…

Coronavirusul a avut însă și o parte bună… Prima perioadă de izolare, de trei luni şi jumătate, actorul a petrecut-o cu cele două fiice ale sale, în vârstă de 4 şi 2 ani.

„Totul a fost despre păpuşi Barbie. Ne-am jucat… Iniţial, am încercat să fiu drăguţ, apoi, după ce fetele adormeau, continuam să mă joc cu ele', a glumit Grant.

Anglia se află până pe 3 decembrie, în a doua perioadă de izolare, impusă de autorităţi pentru 30 de zile.

Foto” Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter