Ce se întâmplă între Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei. Cuvinte grele după plecarea concurentei: "Mă dezamăgește complet"

Publicat pe

Andreea a părăsit competiția și lucrurile par să se fi complicat după despărțirea de Marinescu. Ce se întâmplă între cei doi, după ce au fost acuzați de falsitate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea și Cristi Marinescu, doi concurenți controversați la Puterea Dragostei, au început o relație. Cu toate că au fost acuzați de falsitate de ceilalți concurenți, Andreea și Cristi au susținut că se plac foarte tare și vor încerca să clădească un cuplu.

Se pare, însă, că nu le-a reușit, dat fiind că Andreea a fost eliminată de la Puterea Dragostei. Nici bine nu a plecat, că la scurt timp Marinescu a anunțat despărțirea de ea. Andreea a aflat de la fani de separare, ea fiind plecată din țară. Mai mult, el a spus că încearcă acum să-și facă o relație cu Aya.

„M-a ignorat total”

Cei doi și-au transmis, de la distanță, cuvinte grele. Marinescu a susținut că este dezamăgit de Andreea, iar fosta concurentă, la rândul ei, a menționat că nu are de gând să-l caute.

'Nu mai vreau să vorbesc de Andreea. Nu face bine ceea ce face. Nu e ok ceea ce face, eu nu m-am folosit de ea pentru că eu nu mă folosesc de oameni. Mă dezamăgește complet, nu are cu ce să mă acuze, ce să posteze. Am tratat-o foarte bine, i-am luat apărarea de câte ori am putut', a transmis Marinescu de la Puterea Dragostei.

Citește și: Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Concurenta vrea să plece din emisiune:'Dacă vine altă fată, eu o să te susțin'

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:„Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre cuplul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi:„Ea atrage parteneri abuzivi'

Citește și: Pepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro!Ce bunuri au de împărțit la notar

'M-a ignorat total. Eu nu o să-l mai caut, dacă el o să mă caute, o să-i răspund cu cel mai mare drag. Eu am pus sentimente în acea relație, am fost sinceră, dar nu știu ce a fost din partea lui. Eu îmi continui viața acum… Cât despre Aya, nu-l înțeleg. El spunea despre ea că nu are decât două cuvinte ăn vocabular, nu cred că acum vrea un cuplu cu ea', a spus și Andreea de la Puterea Dragostei.

Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au mai despărțit cu o altă ocazie, înainte ca ea să părăsească competiția. Andreea a fost cea care a decis să pună punct relației este chiar concurenta. Desigur, decizia nu i-a picat tocmai bine partenerului.

Ce se întâmplă între Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei. Cuvinte grele după plecarea concurentei: "Mă dezamăgește complet"Ce se întâmplă între Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei. Cuvinte grele după plecarea concurentei: "Mă dezamăgește complet"

„Îmi pare rău, dar ar trebui să îmi respecți decizia și să vrei ce e mai bine pentru mine. Știu că vei fi bine și va fi ok. Dacă vine altă fată, eu o să te susțin. Dacă nu o să găsești pe nimeni, când ajungem în țară putem vorbi oricând’, i-a spus Andreea.

După despărțire, Andreea i-a spus lui Marinescu că este liber să-și facă o relație dacă i se va ivi această ocazie, iar ea îl va susține.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter