Iancu Sterp, dezvăluiri dureroase din copilărie: "Dormean toți într-o cameră ca să economisim lemne"

Publicat pe

Iancu Sterp a devenit faimos după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei, difuzată pe Kanal D. De asemenea, tânărul este fratele mai mic al cântărețului Cuiță Sterp. Cei doi sunt capul familiei după ce tatăl lor a ales să îi părăsească. Culiță și Iancu mai au două surori, Ileana și Geta. Recent, influencerul a povestit despre momentele grele din copilărie, dar și despre cea mai traumatizată experiență din viața lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iancu Sterp și frații lui sunt extrem de uniți, iar cea care le dă putere întotdeauna este Mama Geta. Fratele artistului a povestit recent de vremurile grele prin care a trecut în copilărie. Iancu și-a adus aminte de momentele în care el și frații lui erau nevoiți să doarmă în aceeași cameră cu părinții lor, pentru a economisi lemne.

Iancu Sterp, dezvăluiri dureroase din copilărie: "Dormean toți într-o cameră ca să economisim lemne"Iancu Sterp, dezvăluiri dureroase din copilărie: "Dormean toți într-o cameră ca să economisim lemne"

În ciuda faptului că este influencer și este urmărit de mii de tineri, Iancu Sterp demonstrat că este un băiat simplu și muncitor. Chiar dacă acum este faimos, tânărul continuă să muncească pentru familia sa. De ani de zile, părinții fraților Sterp se ocupă cu creșterea oilor, iar cei patru copiii au fost învățați să fie cinstiți în munca lor.

Citește și: Beni, copilul crescut de familia lui Iancu Sterp, s-a întors în casa părinților biologici:„Asta au hotărât cei de la Protecția Copilului'

Citește și: Ce o enervează cel mai tare pe Irina Fodor la soțul ei, Răzvan:„În fiecare seară mă culc bombănind lângă el'

Citește și: Chef Florin Dumitrescu spune de ce nu este bine să mănânci ce recomandă chelnerul:„Eu nu mănânc ciorbă niciodată'

Citește și: Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii.A dat faliment în pandemie

Iancu Sterp, dezvăluiri dureroase din copilărie

Iancu Sterp a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri emoționant despre copilăria sa. Fratele lui Culiță Sterp a mărturisit că a avut o copilărie grea, dar acest lucru l-a determinat să fie omul care este astăzi. Iancu susține că atunci când venea iarna, toată familia dormea într-o singură cameră pentru a economisi lemne. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că trei dormeau pe saltea, iar unul cu părinții în pat.

'Ne strângeam toți într-o cameră ca să economism lemne și dormeam toți șase. Noi, copiii, dormeam trei pe saltea și unul cu părinții în pat.'Prietenii mei glumesc pe seama mea: din cioban… ai ajuns influencer', a mai dezvăluit acesta.

Iancu Sterp: „Mergeam câte 10-15 kilometri pe jos’

Fiind mezinul familiei, multă lume consideră că Iancu a fost răsfațatul familiei. Cu toate astea, fratele lui Culiță Sterp a dezmințit acest lucru, declarând că a fost pus să muncească încă de mic copil.

Tânărul a povestit că era trezit de tatăl său la 3 dimineața pentru a merge pe jos cu oile aproape 15 kilometri. 'Mă trezea taică-miu la 3-4 dimineața să mergem câte 10 – 15 kilometri pe jos, până la târg', a mai spus Iancu Sterp.

Frații Sterp au fost implicați într-un accident rutier

Cel mai mic dintre frații Sterp a vorbit și despre cel mai tragic moment din viața lor. Iancu a povestit că el și frații lui au avut un accident cu mașina când se întorceau de la mare. Atunci Culiță Sterp a rămas blocat în mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l salva. Una dintre surori a fost la reanimare. Din fericire, frații Sterp au scăpat cu bine, dar au rămas traumatizați.

'Eram toți patru, era vară și ne doream să vedem marea, să ieșim în lume. Am fost, iar când ne-am întors, mai aveam 15 kilometri până acasă și Culiță a adormit la volan.M-am trezit dintr-o dată, eram cu roțile în sus, auzeam numai sirene și oameni care zbierau pe afară…. un coșmar urât', a povestit Iancu Sterp.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter