Actorul Idris Elba s-a vindecat de coronavirus, dar susține că experiența a fost una traumatizantă: "Mental, m-a lovit foarte rău"

Publicat pe

Actorul Idris Elba a fost diagnosticat în luna martie cu noul coronavirus. Chiar dacă a fost asimptomatic, experiența a fost una traumatizantă, fiind afectat psihic. Vedeta a vorbit deschis despre stările care l-au încercat până la vindecare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Idris Elba s-a vindecat complet și se simte la acest moment „norocos să fie în viață și recunoscător că a putut să învingă' virusul. Totul este în regulă acum, însă dat fiind că actorul s-a îmbolnăvit la început de pandemie, la fel ca și soția lui, gândurile i-au dat mari bătăi de cap, fiind afectat psihic.

Citește și: A murit actorul Grant Imahara, cunoscut din Star Trek!Fostul realizator MythBusters avea 49 de ani

„Am fost asimptomatic, așa că nu am simțit simptomele majore pe care le-au avut toți ceilalți. Mental, însă, m-a lovit foarte rău, pentru că nu se știau multe despre boala asta. M-am simțit foarte obligat să vorbesc despre situația mea, doar pentru că sunt atâtea necunoscute. Iar impactul mental al acestui fapt asupra mea și al soției mele a fost destul de traumatizant. Am avut nevoie de izolare pentru a încerca să trec peste asta. Și se pare că lumea întreagă a avut nevoie de izolare', a declarat actorul în vârstă de 47 de ani, potrivit digi24.ro.

Citește și: Naya Rivera din Glee a fost găsită moartă, după 6 zile de căutări!Actrița a reușit să-și salveze fiul în vârstă de 4 ani

Idris Elba: „Este ceva foarte serios”

Idris Elba anunța la mijlocul lunii martie pe rețelele de socializare că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată. Acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți', spunea la acel moment Idris Elba.

Citește și: Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de ziua lui!David, fiul lor, este în culmea fericirii

Actorul Idris Elba s-a vindecat de coronavirus, dar susține că experiența a fost una traumatizantă: "Mental, m-a lovit foarte rău"Actorul Idris Elba s-a vindecat de coronavirus, dar susține că experiența a fost una traumatizantă: "Mental, m-a lovit foarte rău"

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter