Ieri campioană, azi model. Pictorial exclusiv cu Diana Bulimar, de la Exatlon: cele mai feminine ținute și bijuterii de primăvară

Publicat pe

Poate că nu există perioadă mai frumoasă pentru celebrarea feminității și a unicității decât primăvara. Diana Bulimar, gimnastă de talie mondială, profită din plin de acest anotimp al frumuseții, al revelațiilor și al schimbării. În căutarea unor detalii care să condenseze esența personalității ei tonice, a descoperit bijuteriile din colecția Pandora Garden, ce pune accent pe libertatea de exprimare, stil individual și „female empowerment.

Cum ți-ai descrie, Diana, stilul personal?

Stilul meu evoluează, de la sportish, la casual elegant. Dar mereu încerc să îmi găsesc articolele de îmbrăcăminte care mă fac să mă simt bine în pielea mea și încrezătoare în propriile forțe. Așadar, aș putea spune că am un stil echilibrat și original.

Care sunt activitățile tale preferate primăvara, cum își petrece acest anotimp o gimnastă de talie mondială? 

Primăvara este anotimpul renașterii, ceea ce înseamnă că este perioada perfectă pentru mici schimbări. Mă bucur de soare și de natură și petrec mai mult timp în aer liber, cu prietenii. Am o energie extraordinară să mă apuc de proiectele pe care le-am tot amânat.

Ce consideri că te face unică? Cum îți surprind unicitatea bijuteriile din colecția Pandora Garden, ce poveste spun despre tine?

Privesc unicitatea ca pe o piesă de puzzle, atât de diferită de cele din jur, dar parte dintr-o imagine pe care o construim toate în egală măsură, iar rezultatul este cel mai frumos. Femei care susțin femei. Din ce îmi spun prietenii și familia, unicitatea mea e formată din energie, bună dispoziție și dorința de a evolua constant. Cred că este important să fii puternică și pregătită de orice schimbare mereu, dar să nu uiți de eleganță și feminitate. De aceea, cred că mă reprezintă atât de bine margareta, floarea iconică folosită de Pandora în noua colecție de primăvară.

În ultimii ani, noțiunea de „female empowerment a devenit foarte importantă în elanul femeilor de a-și exprima libertatea în toate dimensiunile tale. Ce înseamnă pentru tine „female empowerment?

Cred că femeia contemporană este reticentă la cuvântul „mediocritate, de aceea se implică constant și activ în proiecte profesionale și nu numai. Își propune să facă mai mult și mai bine pe ambele planuri. Este într-o continuă luptă de a-și dovedi sieși, dar și celor din jur de ce este capabilă. Pentru mine „female empowerment înseamnă faptul că femeile au acum această putere de a-și exprima părerile, de a schimba comunități, chiar națiuni, de a contribui neîncetat la ceva în care cred cu putere.

Acest concept, despre care nu cred că are un echivalent în limba română care să cuprindă toate valențele din limba engleză, „empowerment, este cel care a făcut diferența de la a avea păreri la a le aplica și a le folosi pentru a schimba tipare. Mă bucur că trăiesc în aceste timpuri și mă bucur că pot valorifica și transmite și eu acest „empowerment. 

Cum depășești obstacolele care îți apar în cale, care e „strategia ta? 

Un lucru e cert, viaţa este plină de provocări la tot pasul, pe care nu le-ai putea anticipa. Cei mai mulți oameni se împiedică şi cad sau rămân marcaţi, în timp ce unii învață din ele și caută forţe noi pentru a merge mai departe. Totul este în schimbare. Cred că o atitudine pozitivă și „empowered este tot ce am nevoie. Și cel mai important, sprijinul celor dragi. Ei sunt sursa mea de energie.

Cum îți place să combini bijuteriile, ții cont de anumite reguli când alegi să porți bijuterii, faci mixuri neașteptate?

Îmi place să asortez bijuteriile la orice, mix it up, mai ales pentru că, de obicei, îmbrăcămintea mea este neutră. Astfel mă pot juca mult mai mult cu bijuteriile pe care le adaug oricărei ținute. Îmi place să arăt lumii cine sunt și ce preferințe am prin modul în care îmi asortez bijuteriile.

Foto: Marius Bărăgan

Ieri campioană, azi model. Pictorial exclusiv cu Diana Bulimar, de la Exatlon: cele mai feminine ținute și bijuterii de primăvarăIeri campioană, azi model. Pictorial exclusiv cu Diana Bulimar, de la Exatlon: cele mai feminine ținute și bijuterii de primăvară
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter