Lili Sandu a aflat sexul bebelușului. Vedeta și Silviu Țolu vor deveni pentru prima oară părinți. „Nu cred că mai are rost să spun”

Publicat pe

Lili Sandu și Silviu Țolu vor deveni în curând, pentru prima oară părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii, mai ales că recent au aflat și sexul bebelușului. Vedeta a făcut totul public pe canalul ei de YouTube.

Lili Sandu a aflat sexul bebelușului. Vedeta și Silviu Țolu vor deveni pentru prima oară părinți. „Nu cred că mai are rost să spun'Lili Sandu a aflat sexul bebelușului. Vedeta și Silviu Țolu vor deveni pentru prima oară părinți. „Nu cred că mai are rost să spun'

Într-un vlog publicat pe canalul său de youtube, Lili Sandu a dat vestea mult așteptată. Ea și logodnicul său, modelul Silviu Țolu, vor deveni părinții unui băiețel.

„Nu cred că mai are un rost să spun că aceast băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial.

Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască.

Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu', a povestiti Lili Sandu într-un vlog pe youtube.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter