Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. Cum a decurs întâlnirea: "Ea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob"

Publicat pe

Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. Ileana Stana Ionescu și-a revăzut, recent, fiul stabilit în America, și pe care nu l-au mai îmbrățișat de trei ani. Soțul actriței, Andrei Ionescu, a dezvăluit cum a fost întâlnirea lor plină de dor, care s-a lăsat în mod evident cu lacrimi de fericire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. La începutul anului, Ileana Stana Ionescu declara că îi este foarte teamă că nu mai apucă să-și mai strângă în brațe fiul. Ajunși la 86, respectiv 94 de ani, actorii au fost măcinați zi de zi, timp de trei ani, de dorul fiului lor, Andrei. Pandemia i-a ținut la distanță, dar iată că a venit în sfârșit momentul mult așteptat.

Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. Cum a decurs întâlnirea: "Ea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob"Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. Cum a decurs întâlnirea: "Ea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob"

Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani

Actorul Andrei Ionescu a povestit despre emoțiile trăite atunci când l-au văzut pe fiul lor intrând pe ușă: 'A fost fiul nostru în țară, a stat zece zile, pe 2 decembrie s-a întors în America.

Ce să vă zic, câtă bucurie pe noi! Ileana mea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob! A venit singur, fără soție și fără copii, nu ne văzusem de trei ani, din cauza pandemiei.

M-a emoționat foarte mult că seara îmi citea dintr-o carte pe care o cumpărasem uitând că nu mai văd, că am mari probleme cu vederea. Mi-a promis că vine din America să îmi citească și uite că s-a ținut de cuvânt.

Îmi citea așa cum îi citeam și eu povești, când era mic. Zilele trecute, a plecat iar și deja ne e dor de el. Înainte, vorbeam cu el la telefon și eram liniștit, dar acum că a fost la noi și cu noi mi se face iar dor.

Nu mă gândesc niciodată că îl văd pentru ultima oară, deși am o vârstă. Trăiesc și ca să-l îmbrățișez din nou!', a declarat cu emoție în glas Andrei Ionescu pentru Impact.ro.

Citește și: De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze:„Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?’

Citește și: Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu:'Evenimentul va fi…'

Citește și: Carmen Harra reacționează după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose:’Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche’

Ce a primit Ileana Stana Ionescu de la fiul din America

Andrei Ionescu ne-a spus și de ce nu îi cere fiului cadouri din America: 'Vă spun drept că ceva cadouri anume nu am vrut, pentru că lucrurile de acolo sunt, din punctul nostru de vedere, foarte scumpe, calculând în bani românești.

Ei, acolo, își permit. În plus, acum găsim de toate și la noi. Ne mai aduce însă unele medicamente, vitamine mai bune, atât e suficient', a mai adăugat soțul Ilenei Stana Ionescu.

Cum se simte Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani

Andrei Ionescu a dezvăluit cum va petrece, alături de soția sa, Sărbătorile de iarnă: 'Ileana stă mai mult la televizor, mai vizionează câte un film, dar nu telenovele, că nu îi plac, și doarme foarte mult.

Iar de Sărbători, eu și Ileana vom sta acasă, avem o femeie care ne gătește și ne ajută să punem frumos masa, să facem bradul. Așteptăm musafiri, avem câțiva buni prieteni, cu care mai stăm la povești, iarna, de Sărbători…'.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă