Ilie Năstase și Ioana Simion, la un pas de divorț după doar trei luni de mariaj: ”Au avut nişte certuri aprinse”

Publicat pe

Lucrurile nu sunt atât de roz în căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana Simion. Cei doi ar fi la un pas de divorț la doar trei luni de la cununia civilă, iar vinovatul ar fi chiar fostul tensimen. Ilie Năstase nu poate renunța la vechile obiceiuri, iar Ioana Simion nu acceptă comportamentul său.

Ilie Năstase și Ioana Simion ar fi trebuit să aibă cununia religioasă pe data de 17 august, însă cei doi au anulat evenimentul. În aprilie, anul acesta, fostul tenismen și bruneta din Constanța semnau actele și deveneau soț și soție. Acum, cu doar o lună înainte de nuntă, Ilie Năstase a anunțat că nu va mai exista nicio căsătorie anul acesta.

Fostul tenismen, în vârstă de 73 de ani, se află la a cincea căsătorie, care spera să fie cu noroc, însă Ilie Năstase nu poate renunța la vechile obiceiuri și se pare că a călcat strâmb. Ioana Simion nu vrea să-i accepte sub nicio formă infidelitățile lui Nasty și ea a fost cea care a cerut ca nunta să fie anulată.

Din informațiile apărute în presă, Ioana Simion îi cere divorțul soțului ei și chiar a vrut să meargă la notar să programeze divorțul.

'Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească', au declarat pentru Click! surse din preajma celor doi.

Ioana Simion este foarte dezamăgită de soțul ei și așteaptă să-i demonstreze că o iubește și să o convingă să nu depună actele de divorț. Relația fostului tenismen cu bruneta din Constanța este pe muchie de cuțit.  'Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună', a declarat aceeaşi sursă apropiată cuplului Năstase.

Ilie Năstase a anunțat că anulează nunta

Fostul tenismen spune că nu are timpul necesar pentru a organiza nunta așa cum se cuvinte și probabil va fi nevoit să amână pregătirile pentru căsătorie pentru anul viitor.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează.', a declarat fostul soț a lui Brigitte Sfăt, într-un interviu acordat lui Teo Trandafir.

FOTO: Facebook

Ilie Năstase și Ioana Simion, la un pas de divorț după doar trei luni de mariaj: 'Au avut nişte certuri aprinse'Ilie Năstase și Ioana Simion, la un pas de divorț după doar trei luni de mariaj: 'Au avut nişte certuri aprinse'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter