Cum arăta Lady Gaga în urmă cu 10 ani, înainte de operațiile estetice. Transformarea e evidentă! Ce modificări a făcut feblețea lui Bradley Cooper

Publicat pe

 

Cum arăta Lady Gaga în urmă cu 10 ani, înainte de operațiile estetice. Transformarea e evidentă! Ce modificări a făcut feblețea lui Bradley CooperCum arăta Lady Gaga în urmă cu 10 ani, înainte de operațiile estetice. Transformarea e evidentă! Ce modificări a făcut feblețea lui Bradley Cooper

În 2007, Lady Gaga lua cu asalt scena pop, devenind senzație instantaneu. Restul e istorie, la fel ca și chipul ei de atunci, vizibil transformat peste ani. Iată la ce intervenții estetice se bănuiește că ar fi apelat partenera de ecran a lui Bradley Cooper și, după cum se vede treaba, și de viață.

Lady Gaga s-a lansat în muzică în 2007, luând cu asalt topurile și șocând cu ținutele sale mai mult decât excentrice. De-a lugul anilor ce au urmat, Lady Gaga nu numai că și-a mai domolit stilul, dar și-a și rafinat trăsăturile. Cu ajutorul chirurgilor plasticieni, umblă vorba.

Ce-i drept, cântăreața arată acum vizibil diferit față de cum arăta în urmă cu 10 ani. Conform unor medici esteticieni de la Hollywood, deși vedeta nu a recunoscut niciodată că a apelat la proceduri de înfrumusețare, cu bisturiu sau fără, aceasta a făcut modificări substanțiale.

Ce operații estetice a făcut Lady Gaga

Se pare că, în primul rând, Lady Gaga și-a operat nasul, întrucât acum arată mai drept și mai subțire. E posibil ca artista să fi apelat la bisturiu, dar în același timp este foarte probabil să fi operat modificările cu ajutorul botoxului și a unor fillere inteligent plasate.

Conform expertizei unui chirurg plastician, citat de Daily Star, Lady Gaga e fan injecții. 'Cred că a apelat la Botox, întrucât sprâncenele ei sunt mai ridicate. Și cred că a mai făcut injecții în bărbie, pomeți și buze', a declarat un medic de la Hollywood.

Indiferent ce modificări ar fi făcut Lady Gaga, cu siguranță a meritat efortul și durerea. Nu doar că artista este pe val, după ce a luat un Oscar pentru melodia din 'A Star is Born', nu doar că arată din ce în ce mai bine, dar se pare că i l-a furat pe Bradley Cooper Irinei Shayk, una dintre cele mai frumoase femei pe care le-a văzut planeta.

Foto: Hepta

Citește și:

Mihaela Rădulescu, din nou la Românii au talent? E favorită să îi ia locul lui Florin Călinescu

Cum arată iubita însărcinată a milionarului Remus Truică. S-a combinat cu ea după aventura cu Patricia Kaas

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă