Ilie Năstase, tată pentru a șasea oară: "Poate vom avea o fetiță și o vom face jucătoare de tenis"

Publicat pe

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil de curând. Fostul jucător de tenis a dezvăluit acum că își dorește al șaselea copil cu noua soție. Vor să aibă o fetiță pe care o vor face jucătoare de tenis. 

Sunt împreună de aproximativ un an de zile, nici bine nu s-au căsătorit că deja se gândesc la copil. Ilie Năstase vrea să aibă al șaselea copil. El și Ioana pare că s-au pus pe treabă. Dacă o să aibă împreună o fetiță, ei plănuiesc să o facă jucătoare de tenis.

„Suntem de un an de zile aproape împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acuma și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta.

Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu-și joacă tenis. Și a spus că dacă noi o să avem un copil ea îi pune racheta de la șase luni în mână”, a spus Ilie Năstase la Pro TV.

Ilie Năstase, tată pentru a șasea oară: "Poate vom avea o fetiță și o vom face jucătoare de tenis"Ilie Năstase, tată pentru a șasea oară: "Poate vom avea o fetiță și o vom face jucătoare de tenis"

Reacția lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: 'Trebuia să renunțe mai demult la nume'

Pe 27 mai, Brigitte Năstase a devenit Brigitte Pastramă, pentru că vedeta a renunțat la numele fostului ei soț. Cei doi au făcut pasul cel mare și sunt foarte siguri pe sentimentele lor. După divorțul de fostul tenismen, Brigitte Năstase a tot încercat să găsească un bărbat care să o facă cu adevărat fericită și să nu o înșele. Se pare că Florin Pastramă este ceea ce vedeta căuta de atât timp.

Ilie Năstase a reacționat, după ce fosta lui soție s-a căsătorit. Se pare că fostul tenismen nu a dat prea multă importanță acestui eveniment din viața lui Brigitte, ba chiar a declarat că aceasta ar fi trebuit să renunțe mai demult la numele de Năstase. Ilie Năstase s-a recăsătorit și el cu Ioana Simion, fosta iubită a lui Nick Rădoi.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter