Ilinca Vandici a stat cu perfuzii timp de trei zile: „Nu suport să fiu bolnavă, nu pot”

Publicat pe

Ilinca Vandici a stat cu perfuzii timp de trei zile. Vedeta de la Kanal D, deși se simte extrem de slăbită și obosită, a luat parte la câteva evenimente weekendul trecut, ceea ce i-a agravat starea de sănătate. Mai mult, șatena nu are putere să se odihnească corespunzător, iar de câteva nopți poate doar să ațipească. Prezentatoarea tv le-a povestit fanilor momentele de coșmar prin care a trecut. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici i-a anunțat pe fani că face perfuzii de trei zile. Frumoasa șatenă este extrem de obosită și nu se poate odihni cum trebuie pentru că nu poate să adoarmă. Vedeta a trebuit să ia parte la câteva evenimente weekendul trecut, ceea ce i-a înrăutățit starea de sănătate. Mai mult, vedeta nu știe exact care este motivul pentru care i s-a făcut rău. 

Ilinca Vandici a stat cu perfuzii timp de trei zile: „Nu suport să fiu bolnavă, nu pot'Ilinca Vandici a stat cu perfuzii timp de trei zile: „Nu suport să fiu bolnavă, nu pot'

Ilinca Vandici încă nu reușește să se pună pe picioare. Ea le-a mărturisit fanilor de pe social media că încă de săptămâna trecută a început să stea cu perfuzii, pentru că i s-a făcut rău. Chiar dacă starea ei de sănătate nu este una bună, vedeta tv a trebuit să meargă la o nuntă, dar și la un botez.

Citește și: Cum se apără Ilinca Vandici, după ce a fost criticată de feministe:”Am pornit de la ideea greșită că…”

Citește și: Cum își educă Ilinca Vandici fiul pentru a-și găsi, mai târziu, soția perfectă:”Nu e marioneta mea”

Citește și: Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii:”Vreau să te sărut…”

Citește și: Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu:„Lucrurile s-au schimbat'. Ce pierdere financiară a avut

Ilinca Vandici a stat cu perfuzii timp de trei zile. Ce le-a povestit fanilor 

Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! a făcut un anunț neașteptat pe contul de Instagram. Ea le-a povestit fanilor că a avut un weekend plin de evenimente, cu toate că s-a simțit foarte rău. Vedeta a trebuit să onoreze o nuntă și un botez, crezând că își va mai reveni dacă va face puțină mișcare. Din nefericire pentru frumoasa șatenă, starea de sănătate i s-a înrăutățit. 

„Ieri nu am mai făcut perfuzii, în schimb mi-a fost foarte rău, foarte rău. Am ținut eu neapărat să mă duc și la sală de dimineață. Deși nu ați crede pentru că am avut un weekend plin îmi este foarte rău. 

Vineri am făcut perfuzii, sâmbătă am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la nuntă. Duminică am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la botez. Că am zis dacă fac un pic de mișcare o să-mi fie bine', și-a început ea discursul pe InstaStory. 

Ilinca Vandici: „Mă simt umflată toată'

Vedeta a mai povestit că s-a simțit foarte bine după mișcare, doar că după-amiaza s-a simțit, din nou, rău. Problema pentru prezentatoarea tv este că se simte umflată și nici nu se poate odihni corespunzător. Ea a recunoscut că doar ațipește și nu știe ce i se întâmplă.

„M-am simțit foarte bine după mișcare, doar că după amiază mi-a fost foarte rău. Problema este că acum mă simt efectiv umflată toată. Am un pic de treabă, sunt mai funcțională decât ieri… nu suport să fiu bolnavă, nu pot', le-a spus prezentatoarea de la Bravo, ai stil! fanilor de pe Instagram.

„Mă trezesc, iar adorm, iar ațipesc, iar în secunda doi mă trezesc. Măi, e a doua noapte. Aaaa și ca să nu uit să vă spun că de două nopți nu dorm. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă. Deci, efectiv adorm, îmi simt corpul moale, adorm și mă bucur că adorm, în secunda doi mă trezesc', a mai adăugat ea pe social media.

Ilinca Vandici, reacție după ce a primit mai multe critici

Vedeta de la Kanal D a reacționat, recent, după ce a primit mai multe acuzații în urma invitației la podcastul lui Damian Drăghici și la emisiunea lui Denise Rifai, 40 de întrebări. Șatena a vorbit deschis despre viața sa de cuplu și de familie, opinii cu care mai mulți Internauți nu au fost de acord. În podcastul de pe Youtube, Ilinca Vandici mărturisea că nu-și lasă bărbatul să schimbe scutece ori să meargă la cumpărături.

„Vezi tu, după atâția ani de carieră, după atâția ani de muncă, tot mai învățăm lucruri și uite că tot suntem puși în anumite situații care să ne ajute să evoluăm, să fim și mai buni, să remarcăm anumite lucruri, să fim mai atenți și asta este una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada aceasta.

Am plecat de la premisa greșită că oamenii mă cunosc de atâta amar de vreme, știu despre mine și bune și rele, i-am primit în casa mea, i-am primit în viața mea și nu m-am gândit că pot să las loc de interpretări, unele duse la extrem…

Era o discuție ipotetică: Ce nu aș putea ierta?, era un subiect ipotetic. În acel moment gândul meu a zburat la experiențele din relațiile trecute și gândul meu a fugit la infidelitate, despre care am vorbit în vlogurile mele de-a lungul vremii, despre care oamenii știau', a spus ea la emisiunea Teo Show, de la același post de televiziune.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter