Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodată pe plaja din Maldive. Vedeta a întors toate privirile

Publicat pe

Ilinca Vandici a postat pe contul de socializare, mai multe imagini din vacanța în Maldive, acolo unde se află zilele acestea împreună cu soțul ei și câțiva prieteni.

Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodată pe plaja din Maldive. Vedeta a întors toate privirileIlinca Vandici, mai sexy ca niciodată pe plaja din Maldive. Vedeta a întors toate privirile

Ilinca a purtat la plajă un costum de baie din două piese, ce i-a pus în valoare silueta perfectă pe care a dobândit-o după ce a devenit mamă.

Soțul i-a făcut pozele și prezentatoarea tv le-a publicat pe contul de socializare, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Ilinca arată mai bine ca niciodată și a primit zeci de comentarii din partea celor care o urmăresc.

Ilinca Vandici are un soț gelos

Ilinca Vandici recunoaște că soțul ei, Andrei Neacșu, este un tip gelos. Însă, nu a ajuns la extrema de a nu o mai lăsa să iasă din casă sau să-i dicteze cu ce să se îmbrace.

„Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată. Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică', a povestit, amuzată, Vandici, pentru Libertatea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter