(P) Ten frumos, fără compromisuri? Folosește produse cosmetice din ingrediente naturale

Publicat pe

Îți dorești ca pielea ta să aibă un aspect tânăr vreme îndelungată? Specialiștii îți recomandă să folosești produse cosmetice din ingrediente naturale! Iată ce le face atât de speciale.

Pielea ta absoarbe 60% din substanțele pe care le aplici pe ten, prin urmare este esențial să selectezi atent produsele cosmetice pe care le utilizezi în mod frecvent.

Din fericire, gama AVON Distillery face cu adevărat posibilă frumusețea curată, fără compromisuri!

Cele cinci produse din gamă îți oferă un ritual complet de îngrijire a tenului pentru fiecare moment al zilei: demachiant, cremă de zi, cremă de noapte, pudră cu vitamina C și ulei pentru regenerarea tenului.

Acestea sunt realizate cu ingrediente naturale, pure, vegane, obținute sustenabil, punând pe primul loc sănătatea femeilor și a mediului înconjurător, cu formule puternic active și concentrate – fără parfum, fără alcool.

În plus, produsele au la bază un proces de distilare ce folosește mai puțină apă pentru a crește concentrația substanțelor active.

Demachiantul Clean Break (59 lei) conține 69% ulei de caise, unt de cacao, unt de mango și extract de castraveți. Are o formulă untoasă, hidratantă, care la contactul cu tenul se topește și se transformă într-o textură lăptoasă.

Uleiul Purify pentru regenerarea tenului (89 lei) are 98% ingrediente naturale, puternic active care protejează pielea de poluare. Este formulat pe bază de ulei de jojoba, nu încarcă fața și sigilează efectul de regenerare al pielii.

Pudra cu Vitamina C (79 lei), concentrație de 100% vitamina C pură, se utilizează numai pe timpul nopții, prin mixare cu uleiul pentru regenerare sau crema de noapte.

Crema de noapte Sleep Potion (69 lei) cu peste 93% ingrediente pure de hidratare îți păstrează pielea intens hidratată timp de 48 de ore.

Crema de zi Shade the Day (69 lei) cu SPF mineral protejează tenul de efectele nocive ale soarelui, proprietățile sale unice fiind completate și de restul ingredientelor naturale: Vitamina E, 100% glicerină vegetală și trandafir distilat.

Produsele din gama Distillery sunt disponibile în broșura AVON.

Acestea pot fi testate la Pop-up store-ul AVON din Promenada Mall, de la etajul 1.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter