Ilinca Vandici – Prima fotografie de acasă cu bebeluşul ei. Iată cum arată vedeta la 2 săptămâni după ce a născut!

Publicat pe

Ilinca Vandici a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu puţin timp, însă s-a obişnuit rapid cu noua ei postură, iar vedeta radiază de fericire.

Ajunsă acasă, Ilinca savurează fiecare moment pe care îl trăieşte şi aproape că nu-şi mai găseşte cuvintele pentru a descrie ceea ce simte.

Vedeta Kanal D le-a dezvăluit fanilor săi o fotografie minunată în care îşi ţine bebeluşul în braţe. Desculţă şi îmbrăcată într-o rochie crem, scurtă, Ilinca stă în dreptul ferestrei şi îşi sărută bebeluşul pe cap, în timp ce acesta doarme liniştit la pieptul ei.

„Momentul acela când nu găsești cuvinte pentru a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ce ți-a oferit…', a scris frumoasa mămica.

Vezi si:

Florin Piersic Jr. – Pe covorul rosu la Hollywood alaturi de Channing Tatum

Aceasta arată minunat la două săptămâni după ce a devenit mamă, lucru remarcat şi de fanii săi de pe Instagram: „Ce repede ţi-ai revenit, pari foarte în formă! Felicitări, sănătate lui bebe!', Eşti o mămică foarte frumoasă, îţi stă super bine în rolul de mămică', „O imagine foarte frumoasă, să fiţi sănătoşi.'

Potrivit Kanal D, Ilinca Vandici îşi alăptează bebeluşul: „Îl hrănesc la piept şi mă minunez în fiecare secundă de minunea pe care Dumnezeu ne-a adus-o în viaţă!”

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter