Amber Heard şi Elon Musk s-au despărţit după doar câteva luni de relaţie

Publicat pe

Nici măcar un an nu au reuşit Amber Heard şi Elon Musk să formeze un cuplu, cei doi separându-se acum, spre disperarea actriţei australiene.

Elon ar fi fost cel care a dorit să pună punct acestei relaţii, iar Amber este devastată de decizia iubitului ei extrem de bogat.

„Totul s-a terminat între Amber şi Elon, iar ea este devastată. A fost hotărârea lui Elon. A pus punct relaţiei în urmă cu o săptămână. A aflat nişte lucruri legate de Amber care nu i-au plăcut. Amber poate fi foarte manipulatoare şi egoistă. Elon s-a întors la Los Angeles, în timp ce ea îşi vindecă rănile în Australia', a declarat o sursă.

Vezi si:

Prima fotografie de acasa cu bebelusul ei. Iata cum arata vedeta la 2 saptamani dupa ce a nascut!

Amber Heard, fosta soţie a actorului Johnny Depp, sperase că şi-a găsit din nou marea dragostea în persoana miliardarului Elon Musk. Cei doi şi-au confimat relaţia în luna aprilie când au publicat pe conturile lor de Instagram o fotografie din timpul unui eveniment din Australia. Se cunoşteau din 2013 şi au fost buni prieteni până în momentul în care Amber a devenit liberă şi cei doi şi-au dat seama că se plac.

Tatăl lui Amber confirma la scurt timp relaţia, declarând că fiica lui vrea să se mărite. Potrivit acestuia, cei doi îşi doreau acelaşi lucruri: să se mute împreună şi să aibă o familie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter