Prinţul Harry şi Meghan Markle – Vacanţă romantică în Africa. Actriţa ar putea primi, în sfârşit, inelul de logodnă!

Publicat pe

Meghan Markle a împlinit 36 de ani pe 4 august, iar anul acesta aniversarea a fost cu totul specială. Alături de iubitul ei, Printul Harry, actriţa a plect într-o vacanţă romantică în Africa.

Cuplul care aniversează 1 an de relaţie va vizita şi Kenya, ţară care are o semnificaţie aparte pentru Prinţul William şi Kate Middleton, aici primind Kate inelul de logodă.

În plus, Harry are o relaţie specială cu continentul african, iubinfd Africa, la fel de mult ca mama lui, Prinţesa Diana.

În acest condiţii, toată lumea se întreabă dacă nu cumva Harry îi va oferi în sfârşit lui Meghan inelul de logodnă, mai ales ca prinţul nu a lasat nimic la voia intâmplari, dorindu-şi cu adevărat o vacanţă incredibil de romantică.

Vezi si:

Amber Heard si Elon Musk dupa cateva luni de relatie

Cei doi vor traversa un lac cu vaporul, se vor plimba pentru a veda răsăritul, vor dormi sub cerul liber… Cine ştie ce se va întâmpla în faţa unui minunat apus de soare… Poate că va îngenunchia…', a declarat o sursă.

Prinţul Harry ar mai avea un motiv puternic pentru care să facă cererea în căsătorie îna ceastă perioadă. Pe 31 august se împlinesc 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana, iar Harry ar putea să aducă în sfârşit ceva bucurie în aceasă lună atât de tristă pentru el în ultimii 20 de ani.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter